Veeam Software optimaliseert EMEA-partnerprogramma

Veeam Software, leverancier van data protection-, disaster recovery- en systems managementoplossingen voor virtuele datacenteromgevingen, heeft diverse verbeteringen aangekondigd in haar EMEA-partnerprogramma.

post-image-3

De vernieuwingen binnen het Veeam ProPartner-programma spelen in op de laatste ontwikkelingen in de markt voor virtualisatie en stellen partners nog beter in staat meer omzet en return on investment te behalen door hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van specialistische vaardigheden, het toewijzen van de juiste resources en het bieden van hoge kwaliteit support. Vanaf nu bestaat het EMEA ProPartner-programma uit drie niveaus; Silver, Gold en Platinum.

De verbeteringen binnen het ProPartner-programma omvatten:

- Nieuw Platinum-niveau: om de meest toegewijde partners te ondersteunen, heeft Veeam een nieuw Platinum-niveau geïntroduceerd dat geselecteerde Elite-partners de gelegenheid biedt hun klanten de beste support te bieden. De voordelen voor deze partners zijn:

  • Verbeterd dealregistratieprogramma waarbij investeringen in vaardigheden eenvoudig kunnen worden terugverdiend. Ook worden recommendations gegeven en wordt de partner ondersteund in het pre-salestraject;
  • Nieuw kortingsprogramma gebaseerd op behaalde kwartaalcijfers;
  • Een ‘eigen’ Veeam-manager die priority ondersteuning biedt en helpt omzetgroei te realiseren;
  • Erkenning als expert door middel van speciale evenementen, gerichte campagnes en voorrang op incentives.

- Aanvullingen op Enterprise Management System-specialisatie (EMS): Vanaf nu is de EMS-specialisatie, die een specialistische focus op virtualisatiebeheer op enterpriseniveau moet stimuleren, toegankelijk voor Gold en Platinum ProPartners, evenals system integrators. Het biedt gegarandeerde winst op de verkoop van Veeam nworks Management Pack voor Microsoft System Center en de Smart Plug-in (SPI) voor HP Operations Manager. Tevens worden partners beloond voor het opdoen van vaardigheden in deze specialistische gebieden.

- Dealregistratie: Uitgebreid tot EMS-, Silver-, Gold- en Platinum-partners, waarbij het verlagen
van de drempel voor dealregistratie het belangrijkste component is.


“Veeam heeft in 2011 grote successen behaald met haar partners. Door het optimaliseren van ons partnerprogramma stellen we partners in staat hun klanten toegevoegde waarde te bieden, gebaseerd op de behoeften binnen de virtualisatiemarkt”, vertelt Gilles Pommier, EMEA channel director bij Veeam Software. “We hebben al jaren een sterk partnernetwerk voor VMware-technologieën. Op dit moment werken we hard aan het opbouwen van eenzelfde netwerk voor Microsoft-technologieën. Zowel klanten als partners zijn erg enthousiast over Veeam. Door dit enthousiasme te combineren met onze innovatieve technologie wordt een win-win situatie gecreëerd.”

“De samenwerking met Veeam is de afgelopen twee jaar goed verlopen. Maar de veranderingen die Veeam recent heeft aangebracht in haar ProPartner-programma kunnen ons en onze klanten nog meer voordelen bieden, zowel in België als in Nederland. Samen met het channelteam van Veeam willen we dit jaar de nieuw geïntroduceerde Platinum-status bereiken. Deze status zal bijdragen aan een nog nauwere samenwerking met Veeam, waardoor de expertise van COMPAREX op dit gebied zal toenemen en wij onze klanten hierin nog beter kunnen adviseren,” aldus Oscar Romijn, Business Unit Manager Solution Advising BeNeLux bij COMPAREX Nederland B.V.

Show More
Back to top button
Close
Close