Veeam breidt ondersteuning voor Windows Server Hyper-V uit

Veeam Software, leverancier van data protection-, disaster recovery en systems management-oplossingen voor virtuele datacenteromgevingen, breidt Veeam ONE voor VMware uit met ondersteuning voor Windows Server Hyper-V en Microsoft Hyper-V. Veeam ONE v6 biedt nu ook voor Hyper-V-omgevingen één oplossing voor real-time monitoring, documentatie en managementrapportage. Veeam ONE wordt inmiddels door meer dan 10.000 Veeam-klanten gebruikt.

post-image-3

Veeam ONE is een geïntegreerde oplossing gebaseerd op de kracht van Veeam Monitor, Veeam Reporter en Veeam Business View. Door zijn efficiency is deze toepassing zeer geschikt voor IT-professionals in het midden- en kleinbedrijf, die doorgaans geen grote ITbudgetten of veel personeel tot hun beschikking hebben. Veeam ONE biedt gebruikers van Hyper-V-omgevingen nieuwe mogelijkheden op virtualisatie-gebied:
o Real-time monitoring
o Efficiënte toekenning van bronnen
o Documentatie van de virtuele infrastructuur
o Managementrapportage voor prestatie, gebruik en workload

Veeam ONE is framework-onafhankelijk en eenvoudig te implementeren en te beheren. Waar andere producten zich beperken tot slechts enkele prestatie-indicatoren in Hyper-Vomgevingen, monitort Veeam ONE er meer dan zestig. Het biedt daarnaast granulaire alarmen die virtuele machines lokaliseren waarbij sprake is van een storing en bevat geïntegreerde monitoring van Cluster Shared Volumes (CSV’s).


Naast de ondersteuning voor Hyper-V bevat Veeam ONE nieuwe features die het gebruiksgemak verbeteren en nog meer mogelijkheden bieden voor virtualisatiemanagement.

Veeam ONE is beschikbaar als stand-alone-product of als onderdeel van Veeam Essentials en de Veeam Management Suite, pakketten die Veeam ONE en Veeam Backup & Replication combineren om zo een uitgebreide oplossing voor virtualisatiemanagement en databescherming te bieden.

Veeam Essentials wordt aangeboden voor omgevingen met twee, vier of zes sockets, waardoor het een betaalbaar alternatief is voor virtuele infrastructuren met een klein aantal hosts. De mogelijkheden omvatten:
o 2-in-1 back-up en replicatie voor snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en data in één enkele oplossing
o 24x7 real-time monitoring met ingebouwde intelligentie voor snelle probleemoplossing
o Documentatie en managementrapportage met flexibele automatisering die de beheerder veel tijd en moeite bespaart

Show More
Back to top button
Close
Close