Westcoast-Europea mikt op de top 3 van de ICT distributie in België

Europea Trade kondigt een samenwerking aan met de Britse ICT groothandel Westcoast. En Dany Mestdag wordt er CEO.

post-image-3

Westcoast (1,3 miljard euro verleden jaar), dat actief is in de ICT en home entertainment markt in het Verenigd Koninkrijk, zou Europea Trade laten meegenieten van haar financiële positie en haar marketingmiddelen bij de uitbouw van haar Belux activiteiten. De nieuwe organisatie heet Westcoast-Europea, en het motto "Passionate About Distribution".

De nieuwe directeur die belast is met het "dagelijks bestuur" is niemand anders dan Dany Mestdag, die een van de langste carrières heeft in de wereld van de distributie in België. Hij lag al aan de oorsprong van de oprichting van Dmax, en daarna de vestiging van Copaco op ons grondgebied.

Europea Trade wil de speerpunt worden van Westcoast op de Belgisch-Luxemburgse groothandelsmarkt, zowel voor ICT als voor home entertainment. Het wil de derde grootste groothandel worden en ook "de beste partner voor de klanten". Hans Ongena, oprichter van Europea, blijft in het nieuwe bedrijf waar hij het gamma Q-Media zal beheren (navigatie, MP3, monitors, tv`s, ...).

Show More
Back to top button
Close
Close