Nieuw Swyx programma om 50 nieuwe resellers te rekruteren

Swyx, specialist in unified communications (UC), creëert een nieuw partnerprogramma "Swyx Partner Program" en legt daarbij de nadruk op zijn marketing onderdeel. De bedoeling: 50 nieuwe resellers in de zone BNL rekruteren.

post-image-3


De resellers zullen concrete steun krijgen om hun marktaandeel te vergroten en leads te genereren. Op het programma staat een prioritaire toegang tot uitgebreide informatie: producttrainingen, speciale opleidingen op maat (verkoop, onderhandelingen, ...). Het bedrijf certificeert de partners volgens drie statussen(Solution, Silver of Gold).

De marketing ondersteuning slaat onder andere op telemarketing en campagnes waarmee men leads kan genereren. Het geheel wordt verzorgd door een gespecialiseerd kantoor dat zich op de communicatiemarkt concentreert en de partners helpt om concepten voor campagnes te creëren.

"Nieuwe partners die hun ICT portefeuille willen uitbreiden met onze IPBX oplossingen gebaseerd op Microsoft Windows Server, zijn welkom; de nieuwe resellers krijgen via ons partnerprogramma erg gemakkelijk toegang tot de lucratieve markt van Unified Communicatons", belooft Ronald Lewis, Country Manager Benelux van Swyx.

Show More
Back to top button
Close
Close