ChannelAwards 2012: Een grote opkomst

Er werden records gebroken tijdens de tiende editie van de Channel Awards 2012, die de “crème de la crème” van het IT-distributiekanaal in België bijeenbracht. Dit jaar stolen Tech Data, HP en Uptime de show.

post-image-3

Zoals ieder jaar vond de uitreiking van de Awards plaats in het prestigieuze kader van het Kasteel van Brasschaat, tijdens een diner dat 300 mensen rond de tafel verzamelde. Zelfs de ijzige temperaturen die de nacht van 2 februari teisterden, konden het enthousiasme van de deelnemers niet temperen.

De winnaars werden aangeduid via een stemming in twee fasen. Om foute resultaten te vermijden, werd het stemsysteem, dat werd ingezet voor de tweede fase, geoptimaliseerd via een kiesmodus per sms , beveiligd met behulp van een unieke code. Het was trouwens voor de eerste keer verboden voor de deelnemers om in hun eigen categorie te stemmen.

Zoals ieder jaar werd er tot laat in de avond genetwerkt en werden er, zonder enige twijfel, nieuwe commerciële perspectieven gecreëerd. Ondanks de moeilijke context die wordt gekenmerkt door een beginnende recessie, enkele fusies en faillissementen, begint het IT-kanaal het jaar met het dynamisme van de volharding.

De lijst van genomineerden:

Distributor Awards

- Best Marketing: Tech Data

- Best Logistics:Tech Data

- Best E-commerce: Tech Data

- Overall: Tech Data

Vendor Awards

- Best Hardware: HP

- Best Software: Microsoft

- Best Telco: Telenet

- Best Printing: HP

- Best Enterprise: HP

- Best Security: Symantec

- Best Partner Program :HP

Reseller Awards

- Best Retail: MediaMarkt

- Best SMB: Uptime Group

- Best Enterpise: Uptime Group

Personality 2012: Jackie Janssen, Uptime Group

 

Show More
Back to top button
Close
Close