ScanSource Europe versterkt zijn aanwezigheid in Brussel

ScanSource Europe breidt haar kantoren uit door haar Europese maatschappelijke zetel over te brengen naar nieuwe kantoren in Brussel.

post-image-3

De IT verdeler werkt op basis van een gecentraliseerd model: alle backoffice operaties en diensten met toegevoegde waarde (relaties met resellers-partners, beheer van voorraden, technische bijstand aan verkopers, financiële diensten, ...) geschieden vanop één enkele site.

Nu het zich in ruimere lokalen gevestigd heeft kan ScanSource beschikken over de ruimte nodig om de verdere evolutie van het concept te verzekeren op middenlange en lange termijn en extra account managers te verwelkomen zodat aan de resellers een gepersonaliseerd contactpunt kan blijven aanbieden, om beter aan hun behoeften te kunnen beantwoorden.

"Wij meenden dat dit het ideale moment was om onze maatschappelijke zetel naar nieuwe lokalen over te brengen", verklaart Xavier Cartiaux, Voorzitter van ScanSource Europe.

"In de laatste tien jaar hebben wij voortdurend geïnvesteerd in ons team account managers en onze afdelingen voor back office activiteiten, om aan de resellers bijstand te kunnen geven voor en na de verkoop. Wij willen die investering aan hetzelfde tempo voortzetten. Tijd dus om plaats te maken voor alle nieuwe medewerkers die wij in de volgende jaren willen integreren".

Show More
Back to top button
Close
Close