De videoconferentie van Polycom schiet wortel bij Ingram Micro

Via een akkoord met Ingram Micro kan Polycom zijn aanbod collaboratieve oplossingen in de Benelux verder uitbreiden. Met de bedoeling het KMO cliënteel beter te kunnen bereiken.

post-image-3

De nieuwe referenties die aan de cataloog van Ingram Micro toegevoegd werden zijn de Polycom RealPresence oplossingen (een software platform en producten voor audio- en videoconferenties).

Keith Carter, vicepresident Channel Partners EMEA van Polycom, rekent op de 4.000 Belgische resellers van Ingram Micro om de KMO beter te kunnen bereiken. Johan Vandenbussche van zijn kant, vicepresident van Ingram Micro voor de Benelux, stelt dan weer vast dat de conferentiesystemen aan populariteit winnen bij de kleinere bedrijven: "De organisaties stellen vragen rond de noodzaak om zakenreizen te maken. Wij menen dus dat dit het goede moment is om de KMO te benaderen met collaboratieve video-oplossingen".

In de loop van de eerste helft van 2011 heeft de markt voor de telepresence en videoconferentie zich bijzonder sterk ontwikkeld, als gevolg van de stijging van de transportkosten en de problemen bij het verkeer.

Show More
Back to top button
Close
Close