Een Partner Rewards programma bij Linksys (Cisco)

Een nieuw programma, bestemd voor het verkoopskanaal, biedt opleidingen aan, marketing tools en premies. En gaat meteen al van start.

post-image-3

Cisco gaat in België van start met zijn Linksys Partner Rewards programma, bestemd voor zijn distributienetwerk. Dit programma wil de kennis uitbreiden bij de partners, hen op de hoogte houden van de nieuwste trends, en ... hen belonen.

Het programma staat open voor de resellers en andere indirecte partners van Linksys.

Vicepresidente Ulrike Tegtmeier, die aan het hoofd staat van de afdeling Home Networking van Cisco, zegt de hulp van het kanaal nodig te hebben om "de gebruikers te informeren over de groeiende rol van de draadloze router thuis in het multimedia universum van tablets, slimme tv`s, gameconsoles en andere".

Het Partner Reward programma heeft een structuur met drie niveaus. Elke partner die zich inschrijft krijgt meteen een ster, en kan deze score verbeteren tot drie sterren wanneer hij bepaalde doelstellingen qua e-learning en omzetcijfer behaalt. De niveaus 2 en 3 (2 en 3 sterren) geven recht op bijkomende premies op basis van het omzetcijfer.

De portaalsite zal elk trimester nieuwe e-learning modules aanbieden (over producten of bepaalde technologieën). Buiten de verplichting om het vooropgestelde omzetcijfer te halen, moeten de partners die twee of drie sterren bezitten minstens één module per trimester doorlopen, willen zij hun huidig niveau behouden. Op korte termijn plant Cisco ook opleidingssessies met lesgevers die gehouden worden via het online opleidingsplatform Cisco WebEx. Het Linksys Partner Rewards programma is al meteen beschikbaar in een reeks landen, waaronder België.

Show More
Back to top button
Close
Close