Magirus wordt de belangrijkste verdeler van de Cloud diensten van Colt

Deze benoeming betekent een nieuwe richting in het partnerprogramma voor de distributie van Colt. Met dit partnerschap wil Colt zijn diensten verkopen via een grotere groep resellers die over de vereiste IT ervaring beschikken.

post-image-3

Buiten het feit dat de Cloud diensten rechtstreeks aan de klanten aangeboden kunnen worden, zal Colt met deze strategie haar diensten kunnen verkopen via een groter netwerk van gespecialiseerde IT resellers, en dan met name voor zijn virtuele cloud diensten.

Colt zal tevens het bereik van de Datacenter VMWare Cloud diensten kunnen uitbreiden naar de andere Europese markten. Magirus zal trouwens haar reseller partners toegang bieden tot een platform voor het uitwisselen van informatie, waarbij IT netwerk, infrastructuur, expertise van IT diensten, netwerkdiensten en communicatieoplossingen gecombineerd worden.

"De Cloud is erg geëvolueerd, en wij stellen bij onze klanten een groeiende vraag vast naar IAAS diensten (Infrastructure as a Service)", licht François Eloy toe, Executive Vice President van Colt Communication Services.

Show More
Back to top button
Close
Close