Acronis roept een nieuwe certificering in het leven

Acronis, leverancier van Oplossingen voor Disaster Recovery en databescherming, lanceert een nieuw programma voor professionele opleiding bestemd voor het partner channel.

post-image-3

Acronis Sales Professional Certification is een uitbreiding van de cursussen die momenteel al gegeven worden bij Acronis Academy. Deze certificering begeleidt de verkopers van de partners, zodat zij hun omzetcijfer met de Acronis producten kunnen verhogen.

De sessie behandelt zowel de belangrijkste eigenschappen van recent geïntroduceerde producten (familie 11 van Backup & Recovery) en tips om "leads in deals om te zetten", informatie over prijzen, onderhoud en vernieuwing van contracten.

De fabrikant vernieuwt tevens zijn Acronis Certified Engineers (ACE), een technische opleiding die meteen als certificeringprogramma dient. De twee dagen durende opleiding ter plaatse behandelt momenteel de familie Backup & Recovery. ACE biedt een begeleiding aan op vlak van implementatie van het project, installatie en het oplossen van problemen.

Met de opleiding Acronis Certified Trainer (ACT) tot slot kan men cursussen geven over de Acronis producten.

Voor Dirk Raeymaekers, Director Channel & Business Development Benelux bij Acronis, gaat het om de bevestiging van de strategie van Acronis om prioriteit te geven aan het kanaal.

Show More
Back to top button
Close
Close