2X Software wil zijn kanaal in de Benelux uitbreiden

Het bedrijf voor de virtualisering van software 2X Software kondigt aan dat het haar aantal actieve partners in 2010 verdubbeld heeft, om nu 525 te bedragen. En dat met een aanbod dat "simpeler en goedkoper is voor de Citrix Silver partners".

post-image-3

"Desktop virtualisering is een fantastische kans voor de VAR uit het middensegment van de markt, omdat zij kunnen rekenen op een fabrikant die bereid is hen te ondersteunen bij zowel de verkoop als de implementering", verklaarde Paul Robinson, Managing Director van 2X Software, verantwoordelijk voor Noord-Europa. "95% van ons omzetcijfer wordt gegenereerd door het kanaal, en wij blijven het verder uitbreiden".

Het bedrijf is op zoek naar partners die "eerder aangetrokken zijn door de inkomsten uit consultancy, dan door winstmarges op de software". 2X beschikt over partnerprogramma`s met 4 niveaus die bepaald worden door het engagement van de resellers, hun ervaring met de 2X producten en het behaalde omzetcijfer. 2X Software wordt verdeeld door Portland.

Show More
Back to top button
Close
Close