Schakelt HP over op "Build to order"?

In een universum waar de klanten computers willen die geassocieerd worden met servers, opslag, software en diensten, heroriënteert HP zijn verkoopsmodel. Tijdens de grote jaarlijkse gebruikersconferentie heeft de Amerikaanse fabrikant zijn visie aan de grote bedrijven uiteengezet.

post-image-3

HP wedt op het feit dat de professionele gebruiker complexe, vooraf geconfigureerde systemen wil kopen, klaar voor gebruik, inbegrepen Microsoft Exchange systemen en "data centers in-a-box". En daarom legt HP niet langer de nadruk op de prestaties van zijn producten, maar op het beantwoorden aan specifieke behoeften van de bedrijven. Deze nieuwe aanbiedingen maken ook deel uit van de Cloud strategie van de Amerikaanse gigant.

HP zal dus verder systemen van servers en individuele opslag blijven leveren, maar sinds de aankoop van 3com een jaar geleden versnelt de fabrikant het aanbod van "purposed-built" systemen.
 
HP maakt zich op om een reeks aankondigingen te doen in het kader van een architectuur die gebaseerd is op interoperabiliteit, virtualisering en gemeenschappelijke beheerplatformen.
 
Tot de nieuwe producten behoort VirtualSystem, die blade servers combineert met storage, software voor netwerk en virtualisering, om systemen te creëren die tot de virtualisering van desktops kunnen leiden.

Show More
Back to top button
Close
Close