Interact drukt zijn stempel op Ingram Micro

Vier maanden na de overname door Ingram Micro werpt Interact zich op als afdeling met toegevoegde waarde van de broadliner. Interact is nu een echt merk dat vier eenheden dekt en bereidt zich voor om in haar nieuwe burelen te Mechelen in te trekken.

post-image-3
Sinds de overname door Ingram Micro in september 2010 werd Interact meteen aangevuld met de infrastructuurdivisie van de broadliner. “Dat team opereert nu bij ons,” aldus Jurgen De Wolf, marketing manager van Interact. “We hebben getracht alles te verenigen dat in de datacenter-activiteiten zou kunnen ontbreken: de virtualisatie, infrastructuur, security en storage.” Daar kan na verloop van tijd de cloud nog aan worden toegevoegd.

Het oorspronkelijke VAD-team verdubbelde in 6 maanden en er worden nog altijd security-specialisten gezocht. Het volledige team zal in april zijn intrek nemen in de nieuwe bureaus in Mechelen-Noord.

Een kwartaal na de overname kan Jurgen De Wolf zeggen dat de annexatie van Interact niet heeft geresulteerd in een terugtrekking van de fabrikanten. Er werden zelfs andere namen toegevoegd zoals VM6, dat all-in-one storage virtualisatie-oplossingen aanbiedt aan KMO’s.
Naast de Cloud komt het grootste potentieel van de security en de storage, in tegenstelling tot de virtualisatie, die als een commoditeit beschouwd wordt.

Als bewijs van het behoud van haar identiteit, reikt Interact begin februari opnieuw zijn “Interact Reseller Awards” uit tijdens een ceremonie in San Marco Village (Schelle, nabij Antwerpen). Interact zal ook aanwezig zijn op Infosecurity, met een “zeer grote stand” gewijd aan de security. In april en november worden, net zoals eerdere jaren, twee grote roadshows georganiseerd om de klanten van de partners te ontmoeten. 
Show More
Back to top button
Close
Close