TD Synnex breidt zijn portfolio uit met oplossingen van Wasabi Technologies

De distributeur van IT-oplossingen gaat Wasabi Technologies storage-oplossingen aanbieden aan zijn zakelijke partners. Deze historische alliantie vergroot Wasabi's bereik binnen de distributeurgemeenschap aanzienlijk.

post-image-3
TD Synnex heeft een distributieovereenkomst aangekondigd met online opslagspecialist Wasabi Technologies.
De overeenkomst geeft partners toegang tot de oplossingen van Wasabi en de expertise van TD Synnex op het gebied van aggregatie en cloud services management.
 
Het aanbod, dat nu online beschikbaar is op de Belgische markt, speelt in op de groeiende marktvraag naar voorspelbare en betaalbare online opslag en biedt uitstekende bescherming tegen ransomware dankzij de mogelijkheid om onveranderlijke kopieën van gegevens en volledige redundantie op te slaan. 

Naast zijn eigen diensten zal de distributeur partners toegang bieden tot het Wasabi-portaal en gebruikmaken van bestaande allianties met toonaangevende leveranciers van gegevensbeheer- en back-upoplossingen om extra groeikansen te identificeren en te genereren. 

Wasabi biedt bedrijven wereldwijd eenvoudige en betaalbare cloud-opslag. Het stelt organisaties in staat om onbeperkte hoeveelheden gegevens op te slaan en te benaderen zonder complexe niveaus, uitvoerkosten of API's. 
Wasabi cloud storage biedt toonaangevende beveiliging en prestaties met voorspelbare kosten die gebruikers helpen geld te besparen.

"Wasabi voegt een nieuwe dimensie toe aan ons uitgebreide portfolio van cloudoplossingen. Nu steeds meer organisaties kiezen voor een hybride aanpak, wordt gegevensbeveiliging nog belangrijker. Met Wasabi kunnen onze partners hun klanten flexibele capaciteit en betrouwbare bescherming tegen ransomware bieden, terwijl ze gebruikmaken van onze expertise in de cloudmarkt en ons uitgebreide leveranciersportfolio", zegt Anthony Greenhalgh, Vice President Hybrid Cloud, Europe TD SYNNEX.
 
Show More
Back to top button
Close
Close