Barracuda lanceert Partner Succes Programma

Het IT-bedrijf onthult een nieuw partnerprogramma dat is ontworpen om het succes van zijn partners te bevorderen.

post-image-3
Barracuda heeft een nieuw wereldwijd partnerprogramma onthuld genaamd het Barracuda Partner Success Program. 
Het programma is ontworpen om partners te helpen meer succes te behalen door middel van twee belangrijke elementen: gedeeld succes en grotere flexibiliteit voor partners.

Een van de belangrijkste differentiators van het programma is ondersteuning voor partners die de markt op verschillende manieren benaderen - als resellers, MSP's of via marktplaatsen. 
Partners die Barracuda oplossingen doorverkopen zullen beloond worden voor hun gehele Barracuda business, ongeacht het kanaal dat ze kiezen. 
Ze zullen ook in aanmerking komen voor voordelen en middelen op basis van hun totale verkoopbijdrage.
 
"Bij het ontwikkelen van ons nieuwe partnerprogramma heeft Barracuda zich in de schoenen van onze partners geplaatst om hun behoeften beter te begrijpen en de beste go-to-market strategie te ontwikkelen", zegt Jason Beal, Vice President, Worldwide Partner Ecosystems bij Barracuda. 
"We willen dat onze partners meer mogelijkheden hebben om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten op het gebied van het consumeren, verwerven en leveren van technologische oplossingen."
 
Het Barracuda Partner Success Program is ook ontworpen om de complexiteit te verminderen en partners te belonen voor hun inzet voor Barracuda. Het omvat voordelen, vereisten en beloningen die zijn opgebouwd rond het 'LAER'-model van klantsucces: Land, Adoption, Expansion en Retention en renewal. 
Als gevolg hiervan stelt het nieuwe partnerprogramma partners met verschillende bedrijfsmodellen in staat om hun bedrijf en klantenbestand te laten groeien, terwijl ze klanten helpen zich te beschermen tegen beveiligingsrisico's.
 
Naast de lancering van het Barracuda Partner Success Program introduceert Barracuda ook Customer Success Certification. Dit stelt verkoop- en klantensuccesmedewerkers in staat om klantbehoud te verbeteren, klanttevredenheid te verhogen en de omzet te verhogen.
 
Dankzij de nieuwe enablement-tracks van het programma kunnen resellers hun bedrijf laten groeien, of ze nu de markt betreden als reseller, MSP of cloudpartner. 
"We zien dat steeds meer resellers een hybride bedrijfsmodel implementeren en Barracuda daarbij betrekken", legt het bedrijf uit. 
"Het Barracuda Partner Success Program geeft resellers toegang tot verkoop- en marketingtools. Het bevat tools die laten zien hoe hyperscalers hun klanten samenwerkingsoplossingen kunnen bieden die zijn ontworpen voor de moderne IT-omgevingen van vandaag. Daarnaast kunnen managed service providers hun klanten meerlaagse beveiligings- en gegevensbeschermingsdiensten bieden op basis van Barracuda producten, gecombineerd met onze speciaal gebouwde MSP beheerplatforms."
 
Met de lancering van het Barracuda Partner Success Program biedt Barracuda ook nieuwe functies voor zijn Partner Portal.
"We investeren om partnerbetrokkenheid naar een hoger niveau te tillen en hen te helpen sneller en eenvoudiger toegang te krijgen tot Barracuda's oplossings- en serviceaanbod, certificeringen en meer," besluit Jason Beal.
 
Vanaf 5 januari 2024 komen resellers die deelnemen aan het Barracuda Partner Success Programme in aanmerking voor de nieuwe niveaus Premier, Preferred, Authorised en Affiliate. Meer informatie over de functies en voordelen van het Barracuda Partner Success Program is beschikbaar op de Barracuda Partner Portal.

Ga voor meer informatie naar http://cuda.co/blg120523
 
Show More
Back to top button
Close
Close