Econocom lanceert zijn nieuwe merk "Gather" op de Europese markt

De leverancier van digitale diensten heeft een nieuw Europees merk onthuld om zijn activiteiten op het gebied van audiovisuele diensten, unified communications en IT uit te breiden. Het doel is om zijn klanten digitale werkplekken en verkooppunten van hoge kwaliteit te bieden.

post-image-3
De lancering van Gather maakt deel uit van Econocom's strategische plan om de ambities van het bedrijf voor de komende vijf jaar te definiëren. 
Het nieuwe merk richt zich op een brede markt die bedrijven uit alle sectoren omvat, zoals multinationals, luchthavens, winkelketens, financiële instellingen, overheden en stadions.
 
Gather zal worden gecoördineerd en vertegenwoordigd door Jean-Pierre Overbeek, de huidige CEO van BIS|Econocom, die 25 jaar ervaring heeft in de audiovisuele en IT-industrie.
Gather, het nieuwe Europese merk van Econocom

"Dit initiatief stelt ons in staat om de belangrijkste sterke punten van Econocom te combineren: onze oplossingen voor werkplekken, infrastructuren en werkruimten zijn perfect op elkaar afgestemd en worden versterkt door ons 'as a service'-aanbod en andere financiële diensten," aldus Jean-Louis Bouchard, oprichter en voorzitter van de Econocom Group. 

De missie van Gather is om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van werkruimten, retail, reizen en vrije tijd door middel van een technologie waarbij de mens centraal staat en waarbij een bredere verantwoordelijkheid wordt genomen ten opzichte van het milieu, de maatschappij en haar klanten.
 
Als een van Europa's toonaangevende leveranciers biedt Gather intelligente audiovisuele, unified communications- en IT-oplossingen, van ultramoderne samenwerkingsruimten tot intelligente digital signage, en van interactieve hybride kantooromgevingen tot zeer veilige IT-infrastructuren, die ook beschikbaar zijn als 'as a service', waarbij de nadruk ligt op gebruik in plaats van op eigendom. Deze oplossingen worden aangevuld met intelligente diensten voor interieurontwerp, vloot- en levenscyclusbeheer, proactief onderhoud, creatieve diensten en financiële engineering.

Met meer dan 4.500 oplossingen per jaar is Gather de audiovisuele, unified communications en IT-partner van meer dan 2.000 bedrijven in uiteenlopende sectoren.
 
Show More
Back to top button
Close
Close