Robert van der Eijk leidt digitale strategie bij NTT Data België

Het IT-bedrijf heeft Robert van der Eijk benoemd tot Managing Director van de divisie Digital Strategy & Advisory in België. Zijn ervaring en expertise zullen het bedrijf beter in staat stellen klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

post-image-3
Met meer dan 30 jaar ervaring in management consulting is Robert van der Eijk actief betrokken geweest bij een breed scala aan uitdagingen in verschillende sectoren, waaronder financiële dienstverlening, automotive, retail, telecommunicatie en nutsbedrijven. 
Zijn benoeming markeert een volgende belangrijke stap in het versnellen van NTT Data Belgium's groei op de Belgische markt.

Gedurende zijn carrière heeft Robert sleutelposities bekleed, waaronder partner en adviseur bij een Big Four-bedrijf en internationale leidinggevende verantwoordelijkheden in Belux, Oostenrijk en Zwitserland. 
Hij leidde wereldwijde adviesactiviteiten op het gebied van financiën, risico en compliance voor een multinational in de financiële dienstverlening.

Robert van der Eijk zal daarom de ontwikkeling en positionering van deze NTT Data business unit leiden, terwijl hij persoonlijk toezicht houdt op de digitale strategie en adviesdiensten in verschillende sectoren.

"Robert is een enorme aanwinst voor ons bedrijf en we zijn er trots op hem in ons team te hebben. Zijn ervaring en expertise zullen ons nog beter in staat stellen onze klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie en hun strategische uitdagingen met succes aan te gaan," aldus Sophie Leconte, CEO van NTT Data Beluxfr.
 
Show More
Back to top button
Close
Close