Horus Software verdubbelt zijn omzet in 2023

Het IT-familiebedrijf achter een boekhoudprogramma zal in 2023 de kaap van 4 miljoen euro omzet overschrijden. Deze groei heeft het bedrijf de 16e plaats opgeleverd in de Deloitte Tech Fast 50 ranglijst van snelst groeiende technologiebedrijven in België.

post-image-3
Het Belgische IT-bedrijf werd opgericht in 2018 en is op weg om zijn omzet in 2022 te verdubbelen, waardoor het van startup naar scaleup gaat.
Horus Software, de bedenker van boekhoudsoftware met Artificial Intelligence, zal in 2023 de kaap van 4 miljoen euro omzet passeren, tegenover 2 miljoen euro in 2022. 
Dankzij deze sterke groei staat het bedrijf op de 16e plaats in de Deloitte Tech Fast 50 ranglijst van snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Het bedrijf heeft twee producten ontwikkeld voor de Belgische markt: Horus Office, een boekhoudsoftwarepakket voor accountants en zaakwaarnemers, en Falco, een financiële applicatie voor ondernemers en bedrijfseigenaren. 
Deze oplossingen zijn volledig ontworpen rond Artificial Intelligence, dat een factuur automatisch analyseert en onmiddellijk en correct invoert in het boekhoudsysteem om de werklast van professionals te verlichten.
 In 2023 scande de software 14 miljoen facturen, wat 232.000 uur bespaarde. 

Horus Software dankt zijn groei deels aan het vertrouwen van de Waalse en Brusselse markt en deels aan de toename van zijn marktaandeel in Vlaanderen.

Vandaag beheert de scale-up ongeveer 35.000 klantendossiers op één van zijn platformen. 

In 2024 wil Horus Software zijn groei in de Vlaamse markt verder versnellen dankzij een versterkt team met 6 Nederlandstalige medewerkers op een totaal van 21. Vorig jaar opende de scaleup een kantoor in Leuven.

"Historisch gezien was de accountancysector niet de meest innovatieve. Vandaag zien we een mooie inhaalbeweging. Vanaf 2026 zijn bedrijven verplicht om elektronisch te factureren. Het is in hun belang om zich nu al voor te bereiden. Zeker als je bedenkt dat één op de drie KMO's zijn facturen nog steeds per post verstuurt," zegt Benjamin Tailleur, COO bij Horus Software.

https://horussoftware.be???????
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close