Dynatrace's nieuwste innovaties nu beschikbaar voor klanten van Microsoft Azure

Het IT-bedrijf heeft aangekondigd dat zijn nieuwste IT-innovaties beschikbaar komen voor klanten die het Dynatrace-platform op Microsoft Azure draaien.

post-image-3
Hieronder valt het Dynatrace Grail data lakehouse, dat de enorme hoeveelheid en diversiteit aan data uit cloud-native, hybride en multi-cloud omgevingen samenbrengt. 
Hierbij wordt de context van de data gewaarborgd om onmiddellijke, kosteneffectieve en nauwkeurige analyses te kunnen bieden.

De "Dynatrace AutomationEngine" biedt een set tools zonder code of schematische programmering en maakt gebruik van Davis AI. Het stelt teams in staat om op maat gemaakte, intelligente en veilige workflowautomatisering te bouwen en uit te breiden binnen hun cloud-ecosysteem.

"De Dynatrace AppEngine biedt een set van no-code en patroongebaseerde tools, gebruikmakend van Davis AI. Het stelt teams in staat om eenvoudig op maat gemaakte, intelligente en veilige applicaties te maken en te delen die gebruik maken van de resultaten van gegevens die door hun clouds worden gegenereerd.

"Dynatrace heeft ons vermogen om te leren van en actie te ondernemen op waarneembaarheids-, beveiligings- en operationele gegevens drastisch verbeterd", zegt Joe Cohen, VP Platform Infrastructure bij Self Esteem Brands. 
"Door AppEngine en AutomationEngine toe te voegen, kunnen we het platform aanpassen aan de specifieke behoeften van ons bedrijf en de krachtige analyse- en automatiseringsmogelijkheden uitbreiden naar meer teams. Hierdoor kunnen meer mensen datagestuurde beslissingen nemen, handmatige processen verminderen en uiteindelijk zorgen voor betere bedrijfsresultaten."

De nieuwe Dynatrace gebruikerservaring, met onder andere collaboratieve dashboards en documenten uit Dynatrace Notebooks, zorgt voor een betere samenwerking tussen teams en stelt meer mensen binnen een organisatie in staat om datagedreven beslissingen te nemen.
 
"Dynatrace zorgt voor een beter begrip van de code waarop het OneStream platform op Microsoft Azure draait. Met deze informatie kunnen onze engineeringteams de gebruikerservaring voor onze klanten continu verbeteren," zegt Ryan Berry, SVP of Architecture bij OneStream. 
"Dit geeft ons nieuwe mogelijkheden om telemetrie van applicaties en infrastructuur vast te leggen, te begrijpen, te combineren en erover te rapporteren. In combinatie met de AI-gestuurde, klantspecifieke leer- en waarschuwingsmogelijkheden van Dynatrace helpen ze ons een consistentere en duurzamere ervaring voor onze klanten te leveren. We zijn enthousiast over de introductie van nieuwe Dynatrace technologieën, waaronder Grail, waarmee we onze operationele efficiëntie verder kunnen verhogen." 
 
De aankondiging bouwt voort op de meerjarige gebruikersovereenkomst en marketingpartnerschap tussen Dynatrace en Microsoft. De twee bedrijven zijn de samenwerking aangegaan om in te spelen op de groeiende vraag naar het Dynatrace-platform op Azure en om gezamenlijke klanten te helpen hun cloudmigratie en optimalisatie-initiatieven te versnellen.
 
 "Nu onze nieuwste platformtechnologieën beschikbaar komen op Microsoft Azure, kunnen meer klanten en teams binnen organisaties profiteren van onze toonaangevende AI-, analyse- en automatiseringsmogelijkheden. Hierdoor kunnen ze hun cloudoperaties moderniseren, de ontwikkeling van hoogwaardige en veilige software versnellen en zorgen voor naadloze digitale ervaringen voor hun gebruikers", zegt Steve Tack, SVP Product Management bij Dynatrace.
 
"Waarneembaarheid en beveiliging van applicaties zijn cruciaal geworden voor organisaties nu ze cloud-native ontwikkeling toepassen en meer taken migreren naar Microsoft Azure," zegt Alvaro Celis, VP of Solutions Areas for ISV Sales bij Microsoft. "Het Dynatrace-platform biedt nauwkeurige, op AI gebaseerde antwoorden en intelligente automatisering waarmee organisaties hun cloudactiviteiten kunnen stroomlijnen om sneller en veiliger te innoveren."
 
Het verbeterde Dynatrace-platform, met Grail, AutomationEngine, AppEngine en de nieuwe gebruikerservaring, zal tegen het einde van kalenderjaar 2023 worden aangeboden als versie met beperkte beschikbaarheid voor klanten die draaien op Microsoft Azure. De algemene beschikbaarheid volgt in het eerste kwartaal van 2024.
Show More
Back to top button
Close
Close