Panasonic benoemt Margot Lannoy als Region Head of Sales for Benelux

Margot volgt Steven Vindevogel op die is gepromoveerd tot Head of Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe. Margot zal zich richten op synergie tussen landen en sectoren.

post-image-3

Panasonic Connect Europe heeft de Belgische Margot Lannoy benoemd als het nieuwe Head of Sales voor de Benelux, DACH-regio en Oost-Europa van de Mobile Solutions Business Division Europe. Zij wil voortbouwen op de grote specifieke expertise die Panasonic Toughbook in de verschillende landen in deze regio heeft en die ook toegankelijk maken voor alle klanten, ongeacht het land waarin ze gevestigd zijn. 

“Panasonic Toughbook werkt voor veel diverse klanten uit diverse sectoren. Waarbij sommige sectoren in bepaalde landen sterker vertegenwoordigd zijn. Die expertise in een sector in een land moet toegankelijker worden voor dezelfde sector in een ander land. Dit, in combinatie met het aanbieden van totaaloplossingen In samenwerking met onze partners, zorgt ervoor dat we synergie kunnen realiseren voor al onze klanten. Daar gaan we ons op richten zodat we zo samen kunnen verder werken aan een duurzame toekomst,” zei Margot Lannoy.

Margot begon in 2011 als Key Account Manager België bij Panasonic Toughbook waarbij ze zich vooral toelegde op projecten voor nuts-, transport- en logistieke bedrijven. In 2017 promoveerde ze tot Country Manager Benelux waarbij ze sterk inzette op het verder uitbouwen van het partnernetwerk in de Benelux, het verder ontwikkelen van sectoren zoals logistiek en transport en het verstevigen van de marktpositie in de Benelux. De synergie die ze in deze regio heeft weten op te bouwen, gaat ze in haar nieuwe functie verder doortrekken naar de DACH-regio en Oost-Europa.
 
Margot volgt Steven Vindevogel op die is gepromoveerd tot Head of Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe. Ze zullen samen werken om het nieuwe portfolio aan services, zoals Toughbook Lifecycle Solutions, 5G en Revive in haar regio te implementeren.
 
Show More
Back to top button
Close
Close