SoftwareOne benoemd tot "Leader" in SAM-diensten

SoftwareOne, leverancier van cloud software-oplossingen, is erkend als een Leader in Gartner's 2023 Magic Quadrant voor Software Asset Management (SAM) Managed Services. Dit is het 4e jaar op rij dat het bedrijf deze onderscheiding heeft gekregen.

post-image-3
"Gartner blijft een vertrouwde adviseur voor veel organisaties die op zoek zijn naar een technologiepartner voor hun ITAM- en cloudreizen", zegt Bernd Schlotter, President of Services bij SoftwareOne.

 "Voor het vierde achtereenvolgende jaar erkend te worden als Leader in het Magic Quadrant van Gartner is een bewijs van onze dagelijkse toewijding aan het leveren van eersteklas services. SAM ontwikkelt zich tot een strategische business intelligence functie, die verder gaat dan traditioneel asset management," zegt Shadi Khoshab, Global Director & Software Portfolio Management bij SoftwareOne.


Tegen 2026 zal de groei in IT-uitgaven en complexiteit 40% van de organisaties aanzetten tot het gebruik van managed services (SAM) van derden, tegenover 20% in 2023.
Tegen 2026 zullen organisaties die een Cloud Financial Management (FinOps) discipline implementeren 30% meer besparingen op hun Cloud Infrastructure and Platform Services (CIPS) kosten genereren dan organisaties die dat niet hebben gedaan.
staten:
Show More
Back to top button
Close
Close