Insight genoemd als Challenger in Gartner's Magic Quadrant 2023

Het IT-bedrijf is uitgeroepen tot Challenger in het Gartner Magic Quadrant 2023 voor zijn vermogen om uit te voeren en zijn uitgebreide visie op managed services voor software asset management.

post-image-3
De Fortune 500 solutions integrator is benoemd tot Challenger in Gartner's 2023 Magic Quadrant voor Managed Software Asset Management (SAM) Services.
 
Deze benoeming "weerspiegelt de groeiende volwassenheid van het bedrijf op het gebied van SAM-diensten", waarmee bedrijven kunnen profiteren van waardevol advies om kosten beter te beheersen en risico's te beperken.

"Bedrijven hebben behoefte aan een eenvoudig, uitgebreid overzicht van de status van de applicaties die hun bedrijf runnen, van begin tot eind", zegt Stan Lequin, president van Insight's Solutions divisie. 

"Software lifecycle management is veel meer geworden dan alleen contractonderhandelingen voor bedrijven. Het gaat om een duidelijk inzicht in hun rechten en verbruik, het monitoren en beoordelen van risico's, het omzetten van analysebevindingen in pragmatische acties om kosten te optimaliseren en de governance te verbeteren. Het bedrijf moet kennis combineren met robuuste processen en het vermogen om tools in te zetten, waaronder die voor cloud- en SaaS-investeringen," legt Karen McLaughlin, Senior Vice President, EMEA Solutions and Global CoE bij Insight, uit.
Show More
Back to top button
Close
Close