Dell Technologies breidt aanbod AI-gebaseerde oplossingen uit 

Dell Generative AI' oplossingen verwelkomen een nieuw pakket producten en diensten in samenwerking met NVIDIA om bedrijven te helpen generatieve AI-modellen te bouwen.

post-image-3
De IT-gigant heeft een nieuw aanbod onthuld waarmee bedrijven snel en veilig on-premises generatieve AI-modellen (GenAI) kunnen bouwen, zodat ze nieuwe intelligentieniveaus kunnen bereiken.  

De nieuwe Dell Generative AI-oplossingen zijn een uitbreiding van het Helix-project en hebben betrekking op IT-infrastructuur, pc's en professionele services. 
Deze oplossingen zijn ontwikkeld om organisaties van elke omvang te helpen veilig te transformeren en betere resultaten te behalen.

"Generative AI vertegenwoordigt een keerpunt dat een fundamentele verschuiving in het innovatietempo teweegbrengt, terwijl het de klantervaring verbetert en nieuwe manieren van werken mogelijk maakt", zegt Jeff Clarke, vice president en co-chief operating officer, Dell Technologies. 

"Generative AI kan elke organisatie helpen om hun data om te zetten in intelligente toepassingen waarmee ze complexe zakelijke uitdagingen kunnen oplossen", zegt Manuvir Das, vice president Enterprise Computing bij NVIDIA. 

Met Dell Generative AI Solutions biedt het bedrijf tools die GenAI-oplossingen kunnen leveren van de desktop tot mainframe datacenters, edge sites en publieke clouds.

CyberAgent, een toonaangevend Japans bedrijf voor digitale reclame, heeft bijvoorbeeld Dell servers gekozen als belangrijkste IT-infrastructuur voor de ontwikkeling van generatieve AI en digitale reclame.

Het Dell Validated Design for Generative AI with NVIDIA is een inferentiemodel dat is ontworpen in samenwerking met NVIDIA en dat is geoptimaliseerd om de implementatie van een modulair, veilig en schaalbaar platform voor GenAI in de onderneming te versnellen.

Tot nu toe hadden traditionele inferentiebenaderingen moeite met het schalen en ondersteunen van LLM's om realtime resultaten te leveren en ervoor te zorgen dat gegevens gemakkelijk kunnen worden gebruikt door AI-infrastructuur. Deze oplossing helpt klanten betere en snellere voorspellingen en beslissingen te genereren met hun eigen data.

Met een uitgebreide aanpak voor geverifieerde inferentie kunnen bedrijven snel GenAI-projecten implementeren en toepassingen schalen om processen te transformeren in belangrijke gebieden zoals klantactiviteiten, contentcreatie en -beheer, softwareontwikkeling en verkoop.

Dell Professional Services biedt nu een breed scala aan nieuwe mogelijkheden om klanten te helpen de overstap naar GenAI te versnellen om de operationele efficiëntie te verbeteren en innovatie te bevorderen.

Deze services beginnen met het opstellen van een nieuwe GenAI-strategie die hoogwaardige use cases identificeert en een stappenplan om deze te realiseren. Dell biedt ook uitgebreide implementatieservices, gebaseerd op het gevalideerde ontwerp van Dell voor GenAI met NVIDIA, en adoptieservices die het platform toepassen op specifieke use cases, zoals klantactiviteiten of contentcreatie. Eenmaal geïntegreerd in de onderneming maken de schaalvergrotingsservices van Dell verbeterde activiteiten mogelijk via beheerde services, training of inwonende experts.

"Dell's AI-oplossingen bieden bedrijven de mogelijkheid om hun GenAI-inspanningen te optimaliseren en activiteiten te stroomlijnen, omdat klanten snel producten en diensten willen leveren binnen branchespecifieke use cases", zegt Ashish Nadkarni, Group Vice President en Managing Director van Global Infrastructure Research and BuyerView, IDC
Show More
Back to top button
Close
Close