Acer versterkt zijn Cloud Partner-programma

Het IT-bedrijf blijft investeren in ChromeOS en onthult nieuwe tools om zakelijke partners meer mogelijkheden te bieden. Programma's die speciaal zijn ontworpen om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien en kansen te creëren bij hun klanten.

post-image-3
Acer versterkt vandaag zijn Cloud Partner-programma met een certificering die beschikbaar is voor partners die actief betrokken zijn bij de distributie van ChromeOS-oplossingen. 
Deze beslissing stelt het netwerk van Acer in staat om uit te breiden naar kleine en middelgrote marktsegmenten, meer opkomende vraag te vangen en nieuwe services met toegevoegde waarde aan klanten te bieden.

Het indirecte verkoopmodel van Acer, dat de afgelopen 20 jaar bepalend is geweest voor het succes, blijft ongewijzigd. De Acer For Business-divisie blijft zich richten op het midden- en kleinbedrijf en de publieke sector, die samen 25% van de zakelijke markt vertegenwoordigen. 

Reseller-partners in het Acer Cloud-programma hebben nu een bijgewerkt aanbod, dat onder andere zakelijke licentieovereenkomsten, gratis training en webinars, exclusieve klantenservice-tools en de mogelijkheid om te profiteren van inruilprogramma's en after-sales services omvat. 
Deze voordelen komen bovenop de voordelen die oorspronkelijk werden aangeboden, zoals ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling en directe verkoop, een loyaliteitsprogramma met het Synergy-programma en toegang tot demonstratieproducten en lanceringsexemplaren.

Partners kunnen ook rekenen op gekwalificeerde ondersteuning, 24 uur per dag: van online hulp tot reparaties op locatie, met uitgebreide garanties, verzekering tegen onopzettelijke schade, gegevensherstel en meer.
Net als alle partners in het Acer Synergy-programma hebben Acer Cloud-partners rechtstreeks toegang tot het internationale netwerk van reparatiecentra van de Acer Group. 

Het bedrijf wijst er ook op dat het "de enige fabrikant is met eigen ISO 9001-gecertificeerde reparatiecentra in verschillende landen". Deze aanzienlijke investering is een groot voordeel voor zijn partners. 

Met de 'White-Glove'-service kunnen partners in het Acer Cloud-programma ook ZTE (Zero Touch Enrollment) gebruiken om gebruiksklare Acer Chrome-apparaten naadloos in te schrijven in het bedrijfsnetwerk. De service maakt ook de installatie van aangepaste software, productupgrades, het beheer van apparatuurlabels en levering rechtstreeks op het adres van de gebruiker mogelijk.

"Ons belangrijkste doel is om onze cloudpartners te ondersteunen door nieuwe mogelijkheden te creëren voor zowel kleine en middelgrote ondernemingen als grote bedrijven", aldus Bart Janssen, Acer General Manager Noord-Europa. 

Hij voegde eraan toe: "Sinds de start drie jaar geleden heeft ons Acer Cloud Partner-programma bewezen een waardevolle zakelijke aanwinst te zijn. Google is een belangrijke partner, niet alleen vanwege zijn volledig cloudgebaseerde oplossingen, maar ook omdat het op één lijn ligt met onze ambities op het gebied van ESG-verantwoordelijkheid en ons streven naar duurzaamheid. 

Het Acer Cloud Partner-programma bevat aanvullende belangrijke elementen die waarde toevoegen aan hun bedrijf, zoals leasemogelijkheden (Acer Smart Financing) voor de financiering van producten en diensten, waarbij partners tal van voordelen worden geboden in de vorm van een maandabonnement of betalingsvoorwaarden die kunnen worden aangepast over een periode van 2 tot 5 jaar. 
Of vereenvoudigde maandcontracten zoals "Acer-as-a-Service" of "Trade-In Express" om bedrijven te helpen hun behoeften af te stemmen op een circulaire economie.
Show More
Back to top button
Close
Close