DigiTribe zet koers naar Vlaamse markt

De in Brussel gevestigde IT-dienstverlener kondigt zijn uitbreiding naar Vlaanderen aan. De nieuwe Business Relationship Manager voor Vlaanderen, Herbert Martens, zal verantwoordelijk zijn voor deze uitbreiding.

post-image-3
De Belgische tech scale-up DigiTribe heeft de komst van Herbert Martens aangekondigd als Business Relationship Manager Vlaanderen. 
Samen met François Lecocq, CEO van DigiTribe, zal Martens zorgen voor de groei van de IT-dienstverlener in het noorden van het land. 

Het jonge bedrijf is in 5 jaar tijd gegroeid tot 125 experts en wil zijn omvang verdubbelen tegen eind 2024. 
Hieruit blijkt dat uitbreiding in Vlaanderen strategisch is voor het bedrijf, dat zich net in Antwerpen heeft gevestigd.

Herbert Martens krijgt een dubbele rol, met commerciële en rekruteringsverantwoordelijkheden. "Ik begon mijn carrière in IT-rekrutering en was tot voor kort verantwoordelijk voor business development en rekrutering voor de provincie Antwerpen", aldus de nieuwe Business Relationship Manager Vlaanderen.

DigiTribe was al actief in Vlaanderen, maar wil dichter bij zijn klanten komen. "De voorbije maanden hebben we Nederlandstalige collega's aangeworven en we zullen ons team blijven versterken. Ik ben ervan overtuigd dat we binnenkort de vruchten zullen plukken van deze inspanningen", aldus CEO François Lecocq.

Herbert Martens heeft de afgelopen acht jaar gewerkt voor de multinational Robert Half, waar hij begon als recruitment consultant voordat hij regionaal directeur werd. Daar legde hij zich al toe op IT- en communicatietechnologieprofielen. 

De in Brussel gevestigde tech scale-up DigiTribe (Oudergem) levert consultancy en digitale ondersteuningsdiensten aan internationale organisaties en de Bel-20. Met drie expertisedomeinen: ICT-architecturen & cloud, transformatiemanagement & digitale transitie en cyberbeveiliging.
Show More
Back to top button
Close
Close