Marco Piombo neemt over als CEO van addData

De data science specialist heeft Marco Piombo aangesteld als managing director met als missie de kerncompetenties van het bedrijf te versterken.

post-image-3
Aan het roer van het bedrijf zal Marco Piombo zich richten op het brengen van AI- en datamanagementkennis naar bedrijfsleiders, evenals het voortzetten van addData's groei binnen het Europese marketingcollectief Customer Collective. 

"Door middel van data en technologie zullen we bedrijven helpen hun budgetten strategisch en winstgevend in te zetten, gericht op het best mogelijke rendement", aldus Marco Piombo. 

"We willen elke CEO en CDO helpen datagedreven beslissingen te nemen", voegde de nieuwe managing director eraan toe.

Met een carrière die begon in de wereld van marketingautomatisering en expertise in projectmanagement, heeft Marco Piombo zijn carrière voortgezet in verschillende managementfuncties. Als consultant begeleidde hij Mediahuis en vervolgens JBC in hun marketing automation transformatie. In 2018 richtte hij Dignify op, een agentschap gevestigd in Genk. Vier jaar lang leidde hij het bedrijf als CEO. Een bureau waarop toonaangevende bedrijven in heel Europa vertrouwen, waaronder Abbott, Mediahuis, Bol.com, TVH en nog veel meer. Sinds maart 2023 combineert hij deze rol met zijn nieuwe functie als Managing Director van addData. 

"Wij willen alle CEO's en CMO's helpen om datagedreven beslissingen te nemen. Bedrijven die datagedreven beslissingen nemen, blijven hun concurrenten voor en kunnen meer klanten werven en behouden", vat Marco Piombo samen.
Show More
Back to top button
Close
Close