Hoe Deel bedrijven helpt hun teams internationaal te ontwikkelen

De HR scale-up breidt de diensten van zijn SaaS-platform uit om organisaties te helpen bij het beheer van de aanwerving en internationale mobiliteit van overzeese teams in meer dan 25 landen, waaronder de VS, Canada en Brazilië. Uitleg.

post-image-3
De complexiteit van immigratiewetten en -procedures tussen landen is een reëel obstakel bij het vinden van het juiste visum voor werknemers. Tijdrovende en vervelende procedures voor organisaties, waardoor ze vaak halverwege afhaken. 

Met de nieuwe oplossing voor visumbeheer en inkoop stelt Deel Immigration bedrijven in staat om het beheer van aanwerving, onboarding, compliance, payroll en HR uit te besteden in landen waar ze geen eigen entiteiten hebben. 

In tegenstelling tot andere immigratiediensten zorgt Deel voor alle verantwoordelijkheden met betrekking tot het verwerven van visa en het aannemen van werknemers, versnelt het aanvraagproces met in-house immigratieadvocaten, biedt real-time tracking van immigratieprocedures, en biedt een unieke geografische dekking met diensten in meer dan 25 landen, waaronder België, Brazilië, Canada, Colombia, Chili, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Litouwen, Letland, Mauritius, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Zuid-Korea, Spanje, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten. 

"Met Deel hebben we tussen de twee en vier maanden administratieve procedure bespaard in alle landen waar we geen entiteit hebben, waardoor we tot nu toe meer dan 150 mensen hebben kunnen aannemen en meer dan 10 werknemers hebben kunnen overplaatsen naar landen als de Verenigde Arabische Emiraten en Zwitserland", getuigde Luka Besling, hoofd Human Resources bij Revolut.
Show More
Back to top button
Close
Close