Laurie-Anne Bourdain treedt toe tot het bestuur van de internationale cyberbeveiligingsorganisatie

Als DPO bij Isabel Group is Laurie-Anne Bourdain gekozen in de Raad van Bestuur van de organisatie die wereldwijd zo'n 168.000 leden telt.

post-image-3
Laurie-Anne Bourdain, die de functie van Data Protection Officer (DPO) bekleedt bij Isabel Group, treedt toe tot de raad van bestuur van het SAI, die bestaat uit 13 leden die verkozen zijn voor een termijn van drie jaar. De leden komen uit Australië, België, de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten en Griekenland.

De International Cyber Security Organisation is een van de toonaangevende verenigingen die gespecialiseerd zijn in de opleiding en certificering van cyberbeveiligingsprofessionals. De CISSP-certificering (Certified Information Systems Security Professional) heeft een internationale reputatie. 

"Ik zal mijn collega's in het bestuur, van wie de meesten een meer technische specialisatie hebben, aanvullen door het belang van gegevensbescherming, risicobeheer en bewustwording te benadrukken", zegt Laurie-Anne Bourdain, DPO bij Isabel Group.
Show More
Back to top button
Close
Close