Crosscall bundelt krachten met Ware ID om de logistieke sector te veroveren

De Franse fabrikant van zware smartphones en tablets is een strategisch partnerschap aangegaan met een jong bedrijf uit Normandië dat gespecialiseerd is in automatische identificatie. Het doel van de overeenkomst is de ontwikkeling van nieuwe mobiele oplossingen voor de logistieke sector.

post-image-3
Het Franse bedrijf Crosscall heeft aangekondigd dat het een belang heeft genomen in de in Normandië gevestigde start-up Ware ID met het oog op een nieuwe fase van gezamenlijke ontwikkeling. 
Dit partnerschap is een nieuwe fase in het proces van lokale herindustrialisering dat Crosscall op gang heeft gebracht vóór de lancering van de eerste Frans-Europese smartphone die voor 2024 is gepland.

Intussen wil het bedrijf begin 2023 een eerste scanaccessoire uitbrengen dat speciaal voor het BtoB-assortiment is ontworpen. Dit wordt een barcodelezer in combinatie met speciale software voor logistieke professionals.
De oplossing zal gepaard gaan met een innovatie op het gebied van traceerbaarheid door middel van een leeskop die rechtstreeks verbonden is met de terminals van het professionele Crosscall-assortiment. Het geïntegreerde accessoire kan in alle omstandigheden en omgevingen worden gebruikt en zal ook kosteneffectiever zijn dan de scanners die op deze markt worden gebruikt.

Het nieuwe strategische partnerschap met Ware ID zal Crosscall in staat stellen de logistieke sector in de toekomst met innovatieve oplossingen aan te pakken. Het bedrijf rust reeds bedrijven uit die gespecialiseerd zijn in de logistieke sector, zoals Lahaye Global Logistics, Gelin, Mauffrey, GEFCO en DHL.

De mobiele apparaten van Crosscall hebben al veel sectoren voor zich gewonnen dankzij hun robuustheid en compatibiliteit met zeer specifieke zakelijke toepassingen. 

"De nieuwe technologische samenwerking met Ware ID moet ons in staat stellen innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de markt voor scanning en traceerbaarheid te veroveren", aldus Fabrice Guibourt, secretaris-generaal van Crosscall.
Show More
Back to top button
Close
Close