Penneo opent kantoren in België

Het Deense bedrijf dat gespecialiseerd is in workflowautomatisering en veilige oplossingen voor documentbeheer zet zijn internationale expansie voort en opent zijn nieuwe kantoren in Gent.

post-image-3
Penneo is sinds 2020 aanwezig op de Belgische markt met zijn "Penneo Sign" oplossing voor het digitaal ondertekenen van documenten. In slechts twee jaar tijd heeft het Deense bedrijf al bijna 60.000 documenten verwerkt, waarbij zo'n 30.000 digitale handtekeningen zijn aangebracht. 

Het aantal Belgische klanten is sinds de start van het bedrijf jaarlijks verdrievoudigd. 
Om de kwaliteit van zijn diensten te garanderen, heeft Penneo onlangs zijn verkoopteam versterkt en opent het nu zijn eigen kantoren in Gent.
 
"Op de Belgische markt is er een enorme belangstelling voor de producten die Penneo aanbiedt aan accountants en digitale professionals. In de nabije toekomst zullen we ons assortiment verder uitbreiden en onze klanten meer automatiseringsmogelijkheden bieden om handmatige taken verder te verminderen," aldus Christian Stendenvad, CEO van Penneo.

Het bedrijf ziet nog een enorm groeipotentieel in de Belgische markt. "Accountants worden geconfronteerd met steeds kortere aangiftetermijnen en de overheid legt hen steeds meer controle- en rapportageverplichtingen op in de strijd tegen belastingfraude. Dit verhoogt de werkdruk binnen de sector aanzienlijk. Door processen te automatiseren met oplossingen zoals die van Penneo, kunnen accountants tijd vrijmaken om hun cliënten juridisch en fiscaal advies te geven en echte waarde te leveren.
 
Naast aanzienlijke tijdwinst schat Penneo, op basis van haar wereldwijde cijfers, dat accountants 55-78% kosten kunnen besparen als zij kiezen voor een digitaal ondertekeningsproces met elektronische handtekeningen in plaats van handmatige ondertekening van documenten. 81% van de zakelijke gebruikers beschouwt de digitale handtekening als het meest essentiële hulpmiddel bij de juridische en veiligheidsaspecten van hun dagelijkse werkzaamheden. 
Ten slotte heeft de digitalisering van werkprocessen ook een positief effect op het milieu. 
Het bedrijf schat ook dat wereldwijd jaarlijks ongeveer 74 ton papier wordt bespaard dankzij zijn digitale hulpmiddelen.
Show More
Back to top button
Close
Close