Antoine Smets nieuwe CEO van IA Klassif.ai

De Leuvense IT-groep Raccoons verzelfstandigt zijn documentbeheersoftware Klassif.ai, ontwikkeld door dochteronderneming Brainjar. Antoine Smets zal als nieuwe CEO zorgen voor de ontwikkeling van het bedrijf.

post-image-3
De dochteronderneming van de Leuvense IT-groep Raccoons, Klassif.ai, heeft de Belg Antoine Smets uit Canada teruggeroepen om als nieuwe CEO de ontwikkeling van het bedrijf op zich te nemen. 
Smets heeft ruime ervaring in het leiden van technologiebedrijven en wordt nu verantwoordelijk voor de internationalisering van dochteronderneming Klassif.ai. 

Antoine Smets heeft ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties in België en in het buitenland. Hij was Strategy Manager bij Proximus en de voorbije vijf jaar VP Business Development Manager van het Belgische gezondheidstechnologiebedrijf Cubigo in Noord-Amerika. Hij lanceerde dit laatste bedrijf op de Amerikaanse markt.

"Bedrijven gebruiken Klassif.ai software om documenten zoals e-mailbestellingen efficiënter te verwerken. Met zijn in-house ontworpen AI is Klassif.ai in staat de orderverwerking met 90% te versnellen", aldus het bedrijf. 

"Automatisering betekent een aanzienlijke financiële winst voor bedrijven, vooral gezien de huidige inflatie en stijgende loonkosten. Dit is het juiste moment om te investeren in innovatie", aldus Antoine Smets.

Klassif.ai gaat de komende twee jaar op zoek naar extra kapitaal, vooral om de groei buiten België te stimuleren. 

Wij willen marktleider worden in de Benelux en Europa. Onze samenwerking met Raccoons maakt het ook veel gemakkelijker om onze kunstmatige intelligentie en algoritmen verder te ontwikkelen.

 
Show More
Back to top button
Close
Close