Stéphane Heynen treedt in dienst bij Cyber Security Management als COO

Als 'rechterhand' van CEO Peter Braem zal Stéphane verantwoordelijk zijn voor het consolideren van de organisatiestructuur van Cyber Security Management.

post-image-3
Sinds de oprichting van het bedrijf in 2017 loopt Peter Braem voorop met zijn bedrijf Cyber Security Management. 
Na een bijzonder dynamisch jaar in 2022 wat betreft omzet, nieuwe projecten en de uitbreiding van de activiteiten van het bedrijf in Luxemburg, heeft Peter Braem besloten Stéphane Heynen aan te stellen als Chief Operating Officer om hem op administratief vlak te ondersteunen. 

De twee mannen zijn echter geen vreemden voor elkaar, aangezien zij beiden eerder bij Econocom hebben gewerkt.

Stéphane Heynen begon zijn carrière in 1986 bij Nixdorf Computer als Controller Assistant, belast met de rapportage. Tussen 1989 en 1998 werkte hij voor GIB Group en CODIC Real Estate als Business Controller en Business Analyst. 
In 1998 trad Stéphane Heynen in dienst bij Econocom waar hij COO werd van Econocom Services Belgium. In die tijd ontmoette hij Peter Braem. 

In 2003 besloot Stéphane ondernemer te worden, eerst als consultant en vervolgens als aandeelhouder van Helithe, een Belgisch bedrijf dat actief is in de natuursteensector.
Omdat de concurrentie van China en India zo sterk was, besloot Stéphane in 2013 terug te keren naar de consultancy en verschillende bedrijven operationele en financiële management- en ontwikkelingsstrategieën aan te bieden. Vandaag vervoegt Stéphane CSM als COO.

Als rechterhand van Peter Braem zal Stéphane Heynen verantwoordelijk zijn voor de implementatie van een reeks bedrijfsprocessen om CSM meer structuur te geven en exponentieel te laten groeien. 
Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een "weg vooruit" die verkopers en cyberdeskundigen moeten volgen om de implementatietijd van cyberbeveiligingsoplossingen te verkorten. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding van CSM.
 
Show More
Back to top button
Close
Close