HPE lanceert zijn nieuwe "hybride" computers

Hewlett Packard Enterprise heeft een nieuwe generatie computers en oplossingen geïntroduceerd die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hybride wereld. Te beginnen met servers die zijn ontworpen voor een betere gebruikerservaring in de cloud, verbeterde beveiliging en geoptimaliseerde prestaties.

post-image-3
Hewlett Packard Enterprise heeft haar nieuwe portfolio van oplossingen geïntroduceerd die bedoeld zijn om de gebruikerservaring van de cloud in hybride en digitaal getransformeerde omgevingen te verbeteren. 

De nieuwe HPE ProLiant Gen11 servers bieden organisaties compute resources die geschikt zijn voor een reeks moderne workloads, waaronder AI, analytics, cloud-native applicaties, grafisch-intensieve applicaties, machine learning, virtuele desktop infrastructuur en virtualisatie.  

"HPE Compute brengt bedrijven dichter bij de data die ze creëren aan de rand, waar beveiliging cruciaal is en workloads continue betrouwbaarheid vereisen. De nieuwe servers zijn ontworpen voor de hybride wereld om een cloud-gebruikerservaring, verbeterde beveiliging door ontwerp en geoptimaliseerde prestaties te leveren", aldus Neil MacDonald, executive vice president en general manager, Compute, HPE. 

HPE ProLiant servers bevatten een licentie voor HPE GreenLake for Compute Ops Management, een cloud management console die de operationele efficiëntie verhoogt door het proces van toegang, monitoring en beheer van servers veilig te automatiseren, ongeacht de locatie van de IT-omgeving.  

De console biedt uniforme en geautomatiseerde functionaliteit waarmee klanten hun IT met wereldwijde zichtbaarheid kunnen controleren. Klanten kunnen ook integreren met duizenden gedistribueerde apparaten en profiteren van snelle serverfirmware-updates.

HPE GreenLake for Compute Ops Management bevat ook een carbon footprint rapport waarmee klanten emissiecijfers kunnen bekijken van individuele servers tot volledige compute-omgevingen om het energieverbruik te monitoren.

HPE biedt ook Silicon Root of Trust, een industrie-exclusieve beveiligingsmogelijkheid die miljoenen regels firmwarecode beschermt tegen malware en ransomware met een unieke vingerafdruk op de server. 

Vergeleken met de vorige generatie ondersteunen de nieuwe HPE ProLiant Gen11 servers twee keer de I/O-bandbreedte voor de meest veeleisende toepassingen, 50 procent meer cores per CPU voor betere consolidatie van workloads en 33 procent meer high-performance GPU-dichtheid per server ter ondersteuning van AI en grafisch-intensieve workloads.

HPE ProLiant Gen11 servers aangedreven door 4e generatie AMD EPYC™ processoren zijn vanaf 10 november wereldwijd te bestellen en beschikbaar via het HPE GreenLake cloud platform. 

De HPE ProLiant RL300 Gen11 server met Ampere processoren is te bestellen bij HPE's corporate en channel partners.
 
Show More
Back to top button
Close
Close