Nutanix breidt Elevate-partnerprogramma uit

Nieuwe updates van het bedrijfsprogramma zijn bedoeld om het partnerecosysteem in staat te stellen beter marktkansen te benutten, doorlopende voordelen te realiseren en de differentiatie van clouddiensten te verbeteren.

post-image-3
De specialist in enterprise cloud in private, hybride en multi-cloud omgevingen heeft een nieuwe versie van zijn Elevate channel partner programma aangekondigd, ontworpen om het partner engagement traject opnieuw te definiëren. 

Volgens Nutanix "is de evolutie van het programma ontworpen om een betere ervaring te bieden voor het hele partner- en klant-ecosysteem. 
De update omvat daarom een uitgebreide reeks voordelen om een voordeelpakket voor partners samen te stellen.

"De IT-industrie staat op een keerpunt in de manier waarop klanten technologie willen aanschaffen en consumeren", zegt Christian Alvarez, senior vice president Worldwide Channel Sales bij Nutanix. 

De updates van het Elevate-programma komen tegemoet aan de behoefte van partners om zich op lange termijn met klanten bezig te houden. Met specifieke voordelen en incentives beloont de nieuwe versie van het programma partners nu gedurende hun hele traject (ondersteuning, gebruik, ontwikkeling en vernieuwing), niet alleen wanneer ze technologie verkopen. 
 
De uitbreiding van incentives is niet alleen gericht op partners, maar ook op individuele verkopers en systeemingenieurs om de groei in nieuwe klantenwerving te stimuleren. 
De New Business Individual Incentive beloont individuele verkopers, reseller system engineers en in aanmerking komende dienstverleners telkens wanneer zij Nutanix aan nieuwe klanten verkopen.
In de komende maanden zal Nutanix beginnen met de uitrol van een proefprogramma om geselecteerde partners te belonen voor het bereiken van consistente en tijdige vernieuwingspercentages bij hun Nutanix-klanten.
 
Het bedrijf heeft ook een nieuwe incentive geïntroduceerd voor partners die zelfstandig verkoopcycli aansturen. Hiermee kunnen partners deze verkoopbeweging realiseren via nieuwe tools zoals de onlangs herontworpen Sizer 6.0 capacity planning tool en verbeteringen aan het Nutanix Performance + Deal Registration programma. 

De vereisten van het Elevate-programma hebben een nieuwe Sizing Associate-certificering voor alle niveaus geïntroduceerd om partners in staat te stellen verkoopcycli te versnellen door middel van snelle capaciteitsplanning, offertes en orderverwerking met behulp van Nutanix Sizer.
 
Meer informatie over het Nutanix-partnerprogramma: www.nutanix.com/partners
 
Show More
Back to top button
Close
Close