Rick Jackson benoemd tot Chief Marketing Officer bij Veeam

De voormalige CMO van VMware, Qlik en Rackspace sluit zich aan bij het databeschermingsbedrijf om zijn marketingtak te versterken.

post-image-3
Veeam Software heeft de benoeming van Rick Jackson als Chief Marketing Officer aangekondigd. 
Als ervaren marketingmanager heeft hij recentelijk dergelijke functies bekleed op de marketingafdelingen van Qlik, Rackspace en VMware. 

Met onmiddellijke ingang zal hij de wereldwijde marketingteams van Veeam leiden en zich richten op het opbouwen van de zichtbaarheid van het merk, terwijl hij bijdraagt aan de groei-inspanningen van het bedrijf op het gebied van moderne oplossingen voor gegevensbescherming in cloud-, virtuele, fysieke, hybride, software-as-a-service en Kubernetes-omgevingen.
 
Jackson komt bij Veeam na acht jaar bij Qlik, waar hij de marketingteams leidde en deel uitmaakte van het executive team dat het end-to-end SaaS-softwarebedrijf transformeerde. 
Hij was ook CMO bij VMware, waar hij hielp de virtualisatie-infrastructuur te transformeren naar de cloud en het Software-Defined Data Center (SDDC)-project te lanceren. 

 "Gegevens groeien in een ongelooflijk tempo en zijn kwetsbaarder dan ooit voor kwaadaardige aanvallen en onverwachte uitval. Veeam beschermt wereldwijd 450.000 organisaties. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op een combinatie van geweldige mensen, sterke partners, loyale gemeenschappen en superieure producten", aldus Rick Jackson, CMO van Veeam.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close