Dell Technologies en Red Hat breiden multicloudsamenwerking uit

De twee IT-bedrijven breiden hun strategische partnerschap uit om nieuwe oplossingen te leveren die de inzet en het beheer van on-premises gecontaineriseerde infrastructuur in multi-cloudomgevingen vereenvoudigen.

post-image-3
Gartner schat dat tegen 2027 ongeveer 90% van de multinationale ondernemingen gecontaineriseerde applicaties in productie zal hebben. 
Maar tot die tijd zullen er veel gerelateerde uitdagingen zijn bij het beheer van containerimplementaties en het vinden van IT-personeel met containervaardigheden. 
De gecombineerde oplossingen van Dell Technologies en Red Hat moeten bedrijven helpen de ontwikkeling en exploitatie (DevOps) van cloud-native applicaties te versnellen en tegelijkertijd de belemmeringen voor IT-beheer weg te nemen.
 
"De samenwerking tussen Dell en Red Hat is essentieel voor het opbouwen van een multi-cloud ecosysteem dat klanten meer flexibiliteit biedt bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties in multi-cloud omgevingen", aldus Jeff Boudreau, president van de Infrastructure Solutions Group bij Dell Technologies. 

"Onze klanten willen hun applicaties kunnen draaien waar ze die nodig hebben, met de mogelijkheid om te verhuizen van het datacenter naar de Edge en naar verschillende publieke clouds, afhankelijk van de bedrijfsbehoeften", aldus Ashesh Badani, senior vice president en hoofd producten bij Red Hat. 

Dell en Red Hat ontwerpen samen een hybride cloudoplossing die het beheer van on-premises Red Hat OpenShift implementaties uitbreidt naar de publieke cloud en Edge op een meer consistente manier.

Deze geautomatiseerde infrastructuur zal Dell-software gebruiken om Red Hat OpenShift volledig te integreren op Dell software-defined scale-out storage- en compute-systemen om cloudflexibiliteit te bieden en on-premises operaties te vereenvoudigen. 

De ontwikkeling van een hybride cloudoplossing uit de samenwerking tussen Dell en Red Hat is bedoeld om een consistent beheer op alle IT-locaties mogelijk te maken.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close