OutSystems uitgeroepen tot beste low-code provider

De applicatie-ontwikkelaar is uitgeroepen tot 'Best Low-Code Vendor' in het nieuwste Software Reviews Data Quadrant 2022-rapport.

post-image-3
OutSystems, een specialist in high-performance applicatieontwikkeling, heeft aangekondigd dat het een gouden medaille heeft gekregen in de categorie "Low-Code Business Process Management 2022" in het Data Quadrant rapport gepubliceerd door Software Reviews (Info-Tech Research Group divisie). 

OutSystems kreeg de hoogste score (8,6/10) op basis van gebruikerswaarderingen en feedback over bedrijfswaarde, producteigenschappen, gebruikerservaring, verkoopervaring en mogelijkheden.  

OutSystems scoorde ook het hoogst voor belangrijke producteigenschappen, waaronder machtigingen en governance, en mobiele ondersteuning, die van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van zeer schaalbare en bedrijfskritische toepassingen.  
 
OutSystems registreerde ook een positieve emotionele voetafdruk van 92%, de geaggregeerde emotionele respons van beoordelingen op het gebied van service, onderhandeling, productimpact, conflictoplossing, strategie en innovatie. 
 
Naast het Data Quadrant-rapport bevestigt een recente Software Reviews Buyer Experience-enquête voor Low-Code Business Process Management dat "98% van de klanten OutSystems graag gebruikt, 92% van plan is hun licentie te verlengen, en 90% zegt dat OutSystems van cruciaal belang is voor hun succes. 
 
OutSystems is een high-performance, low-code platform dat organisaties van elke omvang in staat stelt om applicaties te leveren die hun bedrijf vooruit stuwen, van interne BPM tot webapplicaties tot mobiele portals.  

Het IT-bedrijf biedt een visuele codeerervaring, AI-automatisering en integratie met honderden technologieën om ontwikkelaars in staat te stellen de tijd om het ontwikkelingsproces te voltooien drastisch te verkorten. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close