Sage en Microsoft vereenvoudigen zakendoen voor kmo's

De specialist in bedrijfsadministratie breidt zijn samenwerking met Microsoft uit om de integratie met Microsoft Business-producten, waaronder Office 365 en Microsoft Teams, te vergemakkelijken als onderdeel van het aanbod van oplossingen van Sage.

post-image-3
Steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen wenden zich tot de cloud voor flexibiliteit en productiviteitswinst. Dankzij de nieuwe samenwerking tussen de twee bedrijven kan Sage zijn klanten een cloudplatform naar keuze aanbieden, evenals de mogelijkheid om samen te werken en te communiceren waar het werk wordt gedaan. 

"De digitalisering van het mkb is goed op weg, maar een van de belangrijkste uitdagingen blijft het gemakkelijk, snel en zonder tijdverlies aansluiten van hun tools", aldus Steve Hare, CEO van Sage. 
"Met dit partnerschap zullen we het zakelijke leven van miljoenen bedrijven verder vereenvoudigen en hen helpen productiever te worden. Deze nieuwe verbintenis in ons partnerschap met Microsoft is bedoeld om onze klanten te helpen slagen.

De nieuwe geïntegreerde oplossing voor bedrijfsbeheer "Sage Active", die onlangs als preview is gelanceerd en gebouwd is op het Azure-platform, is speciaal ontworpen om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen hun activiteiten te beheren en compliance-kwesties aan te pakken.

"KMO's vormen de ruggengraat van de wereldeconomie. Door de financiële expertise van Sage samen te brengen met de kracht van de Microsoft Cloud, zal onze samenwerking betrouwbare, veilige en schaalbare oplossingen opleveren die miljoenen kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld helpen productiever te zijn, kosten te verlagen en hun bedrijf te laten groeien," aldus Scott Guthrie, executive vice president, Cloud + AI, Microsoft.
 
Show More
Back to top button
Close
Close