Unit4 neemt Scanmarket over

Dankzij de overname kan het IT-bedrijf een compleet source-to-pay inkooptraject aanbieden dat is afgestemd op de behoeften van middelgrote organisaties.

post-image-3
De specialist in bedrijfsapplicaties voor het MKB heeft de overname aangekondigd van Scanmarket, een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in source-to-contract cloudsoftware. 

Met Scanmarket zal Unit4 nu in staat zijn om bedrijven een eengemaakt source-to-pay traject aan te bieden door voort te bouwen op haar bestaande ERP en Procure-to-Pay (P2P) aanbod.

Het pakket oplossingen van Scanmarket breidt de functionaliteit van Unit4 op het gebied van transactionele inkoop (P2P) uit en biedt aanvullende strategische inkoopmogelijkheden, waaronder sourcing, uitgavenanalyse, leveranciersbeheer en contract lifecycle management. 
Tot de klanten behoren Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support en Kärcher.

De deal ondersteunt niet alleen de groeiambities van Unit4, maar is ook een belangrijke investering in de ERP-oplossing van het bedrijf en zal klanten in staat stellen hun uitgaven beter te begrijpen, leveranciers en contracten beter te beheren en besparingen op inkoop te realiseren, met een verbeterde klantervaring.

"Wij zijn verheugd Scanmarket te hebben toegevoegd aan de portefeuille van ons bedrijf. Haar toonaangevende wereldwijde strategische inkoopcapaciteiten en cloud-gebaseerde oplossingen worden erkend door 324 klanten in meer dan 85 landen en zijn geprezen door industrieanalisten zoals Gartner, Info-Tech Research Group en SpendMatters," aldus Mike Ettling, CEO van Unit4.

De voorwaarden van de transactie werden niet bekendgemaakt.
 
Show More
Back to top button
Close
Close