Fortinet vernieuwt zijn Engage-partnerprogramma

De cyberbeveiligingsspecialist breidt zijn Engage-partnerprogramma uit met een nieuwe optie voor accreditatie als preferred services-partner, nieuwe partnergroeipaden, speciale 'productiviteitskits' en een nieuw enterprise agreement-programma voor managed service providers.

post-image-3
Het Fortinet Engage Partner-programma, dat in 2020 van start ging, is ontworpen om partners te helpen de kennis en vaardigheden op te doen die ze nodig hebben, ongeacht de groeifase waarin ze zich bevinden. 

Het doel is om partners te helpen winstgevende bedrijven op te bouwen door onderscheidende oplossingen en diensten aan te bieden op basis van de beste beveiligingsoplossingen in hun klasse. 
Hierdoor kan het resellerkanaal, ongeacht zijn omvang, profiteren van nog grotere groeimogelijkheden. 

De reorganisatie van het Engage-partnerprogramma omvat daarom een nieuwe accreditatie van voorkeursdienstenpartners.
"Het Engage Preferred Services Partner-programma biedt partners met een volwassen en gevestigde servicepraktijk directe ondersteuning en extra accreditatiemogelijkheden om hun inkomsten en servicekwaliteit te verhogen", aldus het bedrijf.

Partners die hiervoor in aanmerking komen, krijgen toegang tot speciale training en directe ondersteuning van Fortinet-experts. Zo kunnen zij nieuwe vaardigheden aanleren en het vertrouwen van hun klanten winnen door uitgebreide ondersteuning te bieden op het gebied van cyberbeveiliging, ook aan klanten met snel veranderende en uitbreidende netwerkinfrastructuren. 

Het nieuwe programma omvat ook nieuwe groeimogelijkheden voor partners.
"Onze Select-partners zullen niet langer een Security Operations Centre (SOC) hoeven te hebben. In de toekomst zullen Fortinet Select-partners die voldoen aan de NSE-certificeringsvereisten van het MSSP-bedrijfsmodel een gratis premiumlicentie voor FortiCloud ontvangen, waardoor ze effectiever missiekritische beheerde beveiligingsdiensten aan hun klanten kunnen leveren", aldus het IT-bedrijf.

Daarnaast biedt Fortinet nu twee cloud-productiviteitskits voor Engage-partners: een starterkit en een enterprise kit. 
Deze kits voorzien partners van de technologie om een online omgeving te creëren waarmee ze kunnen demonstreren hoe ze met Fortinet kunnen werken om gegevens, applicaties en gebruikers in de cloud te beveiligen.

De Starter Kit bevat een set van vooraf gebouwde oplossingen uit de FortiGate, FortiManager, FortiAnalyzer, FortiCASB, FortiWeb en FortiMail productfamilies. De Enterprise Kit omvat hetzelfde pakket met de toevoeging van de FortiSandbox-reeks. Engage-partners krijgen een korting van 80% op beide kits.

Tot slot lanceert Fortinet ook een nieuw Enterprise Agreement-programma voor managed service providers. Aanvankelijk staat het programma alleen open voor MSP's in de VS. 
Het zal de voorspelbaarheid van inkomstenstromen en kostenstructuren helpen verbeteren, en besprekingen met partners op kwartaalbasis mogelijk maken. Het zal hen ook helpen het beheer van hun IT-middelen te vereenvoudigen. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close