Tania Garrett komt aan het hoofd van Unit4's HR afdeling

Het IT-bedrijf heeft Tania Garrett benoemd tot Chief People Officer. Als voormalig werknemer van Adobe brengt zij meer dan 20 jaar HR-ervaring mee naar de functie om de groei van het bedrijf te waarborgen.

post-image-3
De specialist in zakelijke cloudtoepassingen heeft de benoeming aangekondigd van Tania Garrett als Chief People Officer. 
In haar functie zal ze toezicht houden op talentacquisitie, leren en ontwikkeling, compensatie en voordelen, evenals op regionale HR-teams in het veld. Tania zal rechtstreeks rapporteren aan Mike Ettling, Chief Executive Officer, Unit4.

Met meer dan 20 jaar ervaring in human resources "is Tania goed geplaatst om HR-leiderschap te bieden aan snelgroeiende wereldwijde bedrijven. Ze heeft ook bedrijven door complexe overnames en fusies geloodst en heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van organisatieontwerp en het leiden van teams op meerdere locaties om een werknemerservaring van hoog niveau te leveren", aldus het bedrijf.
 
Tania komt bij Unit4 van Adobe, waar ze aan het hoofd stond van de International Employee Experience, die de regio's EMEA, APAC en Japan bestreek. 
Voordat ze bij Adobe kwam, was Tania Group HR Director voor een juridisch dienstverleningsbedrijf en leidde ze met succes de verkoop van het bedrijf met een nieuw aangenomen managementteam. Zij heeft ook gewerkt voor Experian, Towers Watson en Valspar.
 
"Met haar achtergrond in strategisch leiderschap en hands-on uitvoering, zal ze ons helpen verder te investeren in onze mensen en Unit4's reis versnellen om onze klanten te helpen een uitzonderlijke people experience te leveren aan zowel hun organisaties als hun klanten," aldus Mike Ettling, CEO van Unit4.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close