Samsung verkoopt meer dan een miljoen Smart Monitors

De Koreaanse elektronicagigant heeft aangekondigd dat het wereldwijd meer dan een miljoen Smart Monitors heeft verkocht. De monitoren zijn geschikt voor werk, thuisonderwijs en entertainmentdiensten zoals Netflix en YouTube zonder pc-aansluiting.

post-image-3
De Smart Monitor, die eind 2020 werd gelanceerd, is wereldwijd al meer dan een miljoen keer verkocht. Monitoren die zijn uitgerust met Smart Hub-technologie, waardoor ze uiterst veelzijdig zijn. 
Dit maakt de monitoren even geschikt voor werk, thuisonderwijs en diverse OTT-diensten, zoals Netflix, Samsung TV Plus en YouTube, zonder dat ze op een pc hoeven te worden aangesloten. 

De monitor is dit jaar enorm in populariteit gestegen nadat Samsung zijn assortiment had verbeterd. De verkoop van de Smart Monitor is in het eerste kwartaal van 2022 met 40% gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2021.

De Smart Monitor-reeks van Samsung omvat nu 11 modellen, waarvan de M8, M7 en M5 de nieuwste zijn. 
De M8 heeft een slank ontwerp dat hem de CES 2022 Innovation Awards Honoree van de Consumer Technology Association (CTA) opleverde. 

"Vanaf het begin was het ons doel om tegemoet te komen aan de huidige en evoluerende behoeften van de mensen", aldus Evert Van Camp, Display Director van Samsung Benelux. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close