Hoe Jempsons het prijsbeheer in zijn winkels automatiseert 

Meer dan 25.000 prijskaartjes beheren op 5 locaties met één centraal prijsbeheersysteem... Het is mogelijk dankzij een oplossing ontwikkeld door Panasonic die fouten elimineert en prijsupdates met 80% vermindert. Dit alles terwijl de klantervaring wordt verbeterd.

post-image-3
Onafhankelijke retailer Jempsons heeft Panasonic's elektronische schapetiketteringsoplossing geïnstalleerd in zijn convenience stores in East Sussex, Verenigd Koninkrijk. 
Het doel was de betrouwbaarheid van de prijsaanduiding te verbeteren, het personeel tijd te besparen bij het bijwerken van de prijzen en de dienstverlening aan de klanten te verbeteren. 

Met de Panasonic oplossing, is het familiebedrijf nu in staat om meer dan 25.000 prijskaartjes te beheren op 5 locaties met één gecentraliseerd prijsbeheersysteem.

Jempsons wendde zich tot de oplossing van Panasonic omdat het problemen had met het tijdig updaten van prijzen in zijn supermarkten, cafés, postkantoren, benzinestations en apotheken. 
Een taak die tot dan toe om de drie weken door personeelsleden werd gedaan. Dit was een tijdrovende taak die ook ruimte liet voor mogelijke fouten door discrepanties tussen de papieren etiketten en de prijzen aan de kassa.

In de praktijk is de elektronische etiketteringsoplossing gekoppeld aan het hoofdprijsbeheersysteem van Jempsons en wordt zij centraal beheerd. Door de prijzen in de databank te wijzigen, worden alle elektronische schapetiketten in de winkels automatisch bijgewerkt. 
Het doel is alle fouten te elimineren en 80% van de tijd te besparen die aan prijsupdates wordt besteed.

"We hebben zeker bespaard op arbeid en kosten. Het personeel hoeft zich niet langer zorgen te maken over het bijwerken van etiketten: het proces is slechts een klik verwijderd en het personeel kan zich volledig concentreren op andere taken in de winkel. De besparingen op papieren etiketten, inkt en printers zijn ook een echt voordeel," aldus Stephen Jempsons, Managing Director van Jempsons Ltd.
 
Show More
Back to top button
Close
Close