Bedrijven wenden zich tot SAP om risico's in de toeleveringsketen te verminderen

Honderden bedrijven over de hele wereld, waaronder HP en Unilever, doen een beroep op de oplossingen van SAP Ariba en SAP Fieldglass om de risico's op het gebied van inkoop en het beheer van contingent workforce te verminderen.

post-image-3
"Twee jaar na de pandemie weten bedrijfsleiders dat wendbare inkoopoperaties nodig zijn om aan de vraag van klanten te voldoen", zegt Etosha Thurman, Chief Marketing and Solutions Officer bij SAP. 
En niemand is immuun voor verstoringen van de toeleveringsketen en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor alle sectoren en regio's. 
Zichtbaarheid is dus essentieel om bevoorradingstekorten te beheren. 
Daarom hebben veel bedrijven in de afgelopen maanden grote projecten gelanceerd, waaronder Siemens AG, Unilever PLC en HP.

De IT-gigant die gespecialiseerd is in printoplossingen, heeft besloten zijn bestaande investering in SAP's Business Process Intelligence-oplossingen uit te breiden. 
Met SAP Signavio oplossingen is HP in staat te innoveren door snel mogelijkheden voor procesverandering te identificeren en hierop in te spelen, zodat het zich kan onderscheiden van de concurrentie. 
Het bedrijf heeft ook zijn investeringen in SAP Integrated Business Planning for Supply Chain-applicaties, SAP Ariba-oplossingen voor samenwerking in de toeleveringsketen en SAP Fieldglass-oplossingen voor het beheer van contingente arbeidskrachten uitgebreid. 

Hunya Foods wil een voorsprong behouden op de concurrerende chocolademarkt en heeft geïnvesteerd in SAP Ariba-oplossingen om de inkoop te digitaliseren en de besluitvorming en wereldwijde planning te vereenvoudigen. Met deze oplossingen wil het Chinese bedrijf een nieuw inkoopplatform creëren om informatie over leveranciers en transacties vast te leggen, wat de operationele efficiëntie zal helpen verbeteren.

Twining & Co, een van 's werelds meest iconische theemerken, koos voor SAP om de relaties met klanten te verbeteren en tegelijk de betrouwbaarheid van de supply chain en de operationele efficiëntie te waarborgen. Het hart van de oplossing wordt gevormd door RISE with SAP, dat draait op Microsoft Azure en bovenal wordt ondersteund door SAP Business Technology Platform en SAP Ariba-oplossingen voor digitaal inkopen. Met SAP-oplossingen wil Twinings Ovaltine haar kerncapaciteiten op het gebied van financiën, productie en logistiek moderniseren om haar wereldwijde activiteiten in real time, intelligent en flexibel te beheren. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close