Lionbridge kiest voor GTT's SIP Trunking om Teams communicatie te stimuleren

Lionbridge heeft de SIP Trunking-oplossing van de specialist in multi-cloud connectiviteit voor ondernemingen geadopteerd om VoIP-toepassingen rechtstreeks te routeren via het Microsoft Teams-platform, waardoor de klantervaring en de operationele efficiëntie worden verbeterd.

post-image-3
Lionbridge's team, van content creatie en SEO experts, koos voor GTT's SIP-gebaseerde netwerk met PSTN toegang tot het Microsoft Teams platform.

Bij de migratie van Skype Enterprise naar Microsoft Teams vermeed Lionbridge de kosten van het installeren van een eigen session border controller door gebruik te maken van GTT's mogelijkheden voor directe wereldwijde routering met Microsoft Teams. 

Lionbridge, dat al lang klant is van GTT's spraakdiensten in Europa, heeft ook de complexiteit van het beheer van haar VoIP-oplossing verminderd door al haar spraakdiensten in Noord- en Zuid-Amerika en Europa te consolideren met GTT als onderdeel van deze nieuwe implementatie.
 
"Lionbridge's IT-strategie is gericht op SaaS. GTT heeft indruk op ons gemaakt door als enige speler in staat te zijn ons directe routing naar Microsoft Teams aan te bieden in een 'as-a-service' bedrijfsmodel dat ons aanzienlijke kosten bespaart," aldus Daniel Hebert, senior systems engineer bij Lionbridge. 

"We zijn verheugd Lionbridge te kunnen ondersteunen bij het verbinden van hun teams met hun klanten en partners om een uitzonderlijke ervaring te kunnen bieden," zegt Tom Homer, President, Europe Division, GTT. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close