Fortinet breidt samenwerking met Microsoft uit

De cybersecurityspecialist heeft de eerste integratie van zijn FortiGate-VM-firewall en Secure SD-WAN met Microsoft Azure Virtual WAN onthuld.

post-image-3
De reus op het gebied van cyberbeveiligingsoplossingen heeft de uitbreiding van zijn partnerschap met Microsoft aangekondigd. 
Fortinet wordt de enige cloud security-leverancier die Secure SD-WAN integreert met Microsoft Azure Virtual WAN. 

Deze technologieband stelt organisaties in staat om Secure SD-WAN-functionaliteit uit te breiden naar de Azure Virtual WAN Hub en hun veilige overgang naar de cloud te vereenvoudigen. 
Deze integratie stelt organisaties ook in staat om hun applicaties en workloads in Azure effectiever te verbinden met hun andere hybride en multi-cloud omgevingen.

"De samenwerking met Microsoft Azure biedt onze gezamenlijke klanten het beste van twee werelden door de veilige infrastructuur van Azure te combineren met de next-generation firewallfunctionaliteit en Secure SD-WAN-oplossing van Fortinet. Met de integratie van FortiGate-VM breiden we het bereik van Fortinet's Security Fabric uit naar Azure Virtual WAN en kunnen we betere bescherming bieden voor elke applicatie in elke cloud, evenals voor migraties naar, tussen en binnen de cloud", aldus John Maddison, executive vice president of products en CMO bij Fortinet.
 
Show More
Back to top button
Close
Close