Barracuda ervaart sterke groei in beveiligingsoplossingen voor MSP's

Barracuda's MSP-divisie heeft in het tweede kwartaal van 2020 goed gepresteerd met verschillende producten, waaronder Zero Trust-beveiligingsoplossingen met Barracuda CloudGen Access of SKOUT Cybersecurity.

post-image-3
In het afgelopen jaar heeft Barracuda belangrijke mijlpalen bereikt in zijn MSP-divisie. Er werden ook uitstekende verkoopcijfers behaald omdat steeds meer MSP's beveiliging aan hun dienstenpakket toevoegden.

Als gevolg daarvan is de jaarlijkse verkoop van beveiligingsoplossingen in één jaar tijd met 37% gestegen.
Met de overname van SKOUT Cybersecurity biedt de nieuwe Managed XDR-integratie MSP's nu de mogelijkheid om gegevens van Google Workspace-instanties te controleren op mogelijk verdachte activiteiten.

Deze nieuwe integraties en de introductie van Zero Trust Network Access-mogelijkheden via Barracuda CloudGen Access hebben ervoor gezorgd dat de jaaromzet van Barracuda's MSP-divisie met 70 procent is gestegen tegen het einde van het tweede kwartaal van fiscaal 2020.

"In het licht van steeds geavanceerdere bedreigingen moeten MSP's ervoor zorgen dat ze diensten leveren die echt veiligheid bieden bij het beheer van eindgebruikers, netwerken, applicaties en de gegevens waartoe hun klanten toegang hebben", zegt Hatem Naguib, president en CEO van Barracuda. 
"We willen best-in-class beveiligingsoplossingen en -diensten bieden die onze MSP-partners in staat stellen hun klanten optimaal te beschermen in het steeds veranderende landschap van cyberbedreigingen."
 
 

 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close