Colt versterkt samenwerking met Microsoft op Teams

De nieuwe samenwerking tussen de twee bedrijven richt zich op de ontwikkeling van een nieuwe generatie cloudgebaseerde spraakoplossingen voor Microsoft Teams.

post-image-3
Colt Technology Services heeft aangekondigd dat het is toegetreden tot het Operator Connect for Microsoft Teams-programma. 
De leverancier van breedbandconnectiviteitsoplossingen voegt zich bij een groep operatoren die met Microsoft samenwerken om een vereenvoudigde Microsoft Teams-spraakervaring en -gebruik aan klanten te leveren. 

De nieuwe dienst biedt PSTN-gespreksbeheer via Microsoft Teams, zodat Colt-klanten kunnen genieten van een volledig geïntegreerde ervaring met Microsoft Teams. 
De verbeterde samenwerking maakt gedeelde technische ondersteuning van Colt en Microsoft resources, quality of service-overeenkomsten en direct peering voor verbeterde kwaliteit van de dienstverlening via Microsoft Azure mogelijk.

Het voordeel voor de klanten is een concurrerend en responsief prijsmodel van één enkele leverancier voor de dekking van meerdere tarieven. 
Gebruikers kunnen ook profiteren van eenvoudige installatie, lagere infrastructuur- en beheerkosten en verbeterde ondersteuning en kwaliteit voor hun Microsoft Teams-service via het beheerportaal van de software.

Deze laatste aankondiging is de volgende stap in de relatie tussen Colt en Microsoft. De twee bedrijven werken nauw samen om een moderne belervaring te creëren die wordt ondersteund door flexibele, hogesnelheidsconnectiviteit.

"De afgelopen 18 maanden is gebleken dat spraakdiensten een van de belangrijkste aspecten van de infrastructuur van een bedrijf zijn. Een verbeterde en geoptimaliseerde spraakdienst in de cloud helpt de bedrijfsproductiviteit en -flexibiliteit te verbeteren", zegt Peter Coppens, VP Product Portfolio bij Colt Technology Services. 

"We zijn zeer verheugd om Colt te verwelkomen als Operator Connect-partner", zegt Taimoor Husain, Modern Workplace Strategy and GTM lead, Telcos bij Microsoft. 
"We hebben nauw samengewerkt om een moderne, naadloos geïntegreerde, best-in-class belervaring voor klanten te creëren. Dit is een volgende stap in het aanbieden van gezamenlijke diensten met Colt die een diepere integratie in het Teams-platform bieden.
 
Show More
Back to top button
Close
Close