Paul Maritz aan het hoofd van Acronis-bestuur

De cyberbeveiligingsspecialist heeft Paul Maritz benoemd tot voorzitter van zijn raad van bestuur. De benoeming volgt op een periode als manager bij Microsoft en VMware.

post-image-3
De specialist op het gebied van cyberbeveiliging en gegevensbescherming heeft de benoeming van Paul Maritz tot voorzitter van de raad van bestuur aangekondigd. 

Maritz is een cloudpionier en voormalig leidinggevende bij industriereuzen als Microsoft en VMware. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het versterken van de positie van Acronis als toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsproducten en -diensten in het service provider-segment.

Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor het bestuur en leiderschap van Acronis in de service provider markt, een segment waar het bedrijf zijn aanwezigheid wil versterken voor aanzienlijke toekomstige groei.

"Paul brengt een schat aan ervaring mee in het ontwikkelen van producten die voldoen aan de behoeften van de markt en bedrijven in staat stellen groei te realiseren. Zijn ervaring in grootschalige innovatie zal ons in staat stellen betaalbare, krachtige, betrouwbare cyberbescherming te blijven leveren aan service providers en hun klanten van elke omvang," aldus Patrick Pulvermüller, CEO van Acronis.

Paul heeft 40 jaar ervaring in de IT- en software-industrie, onder meer als lid van het executive team van Microsoft, als CEO van VMware en als CEO en mede-oprichter van Pivotal Software. 

Dit jaar haalde Acronis zo'n 250 miljoen dollar op, wat de waardering van het bedrijf op 2,5 miljard dollar bracht, en kondigde het de benoeming aan van Patrick Pulvermüller, voormalig President Partner Business bij GoDaddy, als Chief Executive Officer. 
Het versterkte managementteam zal dit momentum gebruiken om zijn partners uit te rusten met alle tools die ze nodig hebben om te gedijen in een steeds veranderende digitale wereld.

"Beveiliging kan niet langer een lappendeken zijn van afzonderlijke client-side tools. Het huidige bedreigingslandschap vraagt om een geïntegreerde aanpak en geautomatiseerde cyberbescherming om de belangrijke kwesties van betrouwbaarheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en veiligheid in de digitale wereld aan te pakken", aldus het bedrijf.

Acronis Cyber Protect biedt dienstverleners een aantal beheertools om de activiteiten van hun klanten effectief te ondersteunen. 
Naast de ontwikkeling van haar eigen technologieën, zei het bedrijf dat het haar overnamepolitiek wil voortzetten om zich te vestigen als een belangrijke speler op de markt met haar oplossingen voor back-up, beveiliging en beheer. 
Meer dan 12.000 dienstverleners gebruiken Acronis Cyber Protect om wereldwijd meer dan 2.000.000 bedrijfsmiddelen te beheren 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close