Trend Micro versterkt zijn verkoopafdeling

Het IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudbeveiliging mikt op duurzame groei op de Belgische en Luxemburgse markt. Ter ondersteuning van deze strategie heeft Trend Micro Nadine Serneels aangenomen als Enterprise Sales Manager voor Belux en Kamal Ismail als Indirect Manager voor het Groothertogdom Luxemburg.

post-image-3
Trend Micro Benelux heeft besloten zijn inspanningen op te voeren om ondernemingen te ondersteunen in hun dagelijkse strijd tegen cybercriminelen. Om zijn positie op de Belgische en Luxemburgse markt te versterken, heeft de cloudbeveiligingsspecialist Nadine Serneels aangeworven als Enterprise Sales Manager voor Belux en Kamal Ismail als Indirect Manager voor het Groothertogdom Luxemburg.

In de loop van haar 30-jarige geschiedenis op het gebied van cyberbeveiliging heeft de onderneming een holistische strategie ontwikkeld via haar Trend Micro Vision One-platform, dat een uitgebreide reeks detectie- en reactiehulpmiddelen biedt, evenals nieuwe functies waarmee beveiligingsteams potentiële cyberdreigingen sneller kunnen opsporen en hierop kunnen reageren.
Om dit platform voor bescherming tegen bedreigingen meer bekendheid te geven bij zijn partners, versterkt Trend Micro nu zijn BeLux-verkoopteam, met de specifieke bedoeling zich te richten op de Luxemburgse markt. 

Nadine Serneels heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, waaronder 6 jaar bij Trend Micro als Territory Manager en Account Manager voor de categorie large accounts, en sinds 2019 als Strategic Alliance Manager, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van relaties met de verschillende cloudspelers om hun activiteiten te stimuleren. 

Kamal Ismail van zijn kant wordt de nieuwe indirect channel manager voor het Groothertogdom Luxemburg. 
Zijn eerste ervaring in de sector dateert van 2007, toen hij werd benoemd tot lokaal directeur van X3Networks. Hij werkte ook voor Varonis tussen 2019 en de zomer van 2021. 

"De RGPD, Covid 19 en de aanzienlijke media-aandacht voor inbreuken op de beveiliging en ransomware hebben ervoor gezorgd dat cyberbeveiliging een hogere prioriteit krijgt voor bedrijven. We willen deze belangstelling bevestigen door te vertrouwen op de juiste partners en medewerkers in de Benelux", aldus Steven Heyde, Regional Director van Trend Micro Benelux. 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close